Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο ομάδες από την Premier League στο Asia Trophy

Δύο ομάδες από την Premier League στο Asia Trophy

Οι Reds θα ταξιδέψουν στο Χονγκ Κονγκ τον Ιούλιο για να συμμετάσχουν στο Premier League Asia Trophy, ως μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Εκεί θα αντιμετωπίσουν δύο από τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League που θα αγωνιστούν στο τουρνουά, με τις Crystal Palace, Leicester City και West Brom να είναι τα επικρατέστερα ονόματα, σύμφωνα με την Telegraph.

Πάρα το γεγονός πως το ρεπορτάζ λέει πως θα παίξει και με τις τρεις ομάδες, το τουρνουά περιλαμβάνει μόνο δύο αγωνιστικές: Ημιτελικό και τελικό ή αγώνα τρίτης θέσης. Η Southampton ήταν υποψήφια να αγωνιστεί, ενώ και η κινέζικη Shanghai SIPG ακουγόταν, όμως έκανε πίσω, με την Crystal Palace να μπαίνει στο τουρνουά αφού έσωσε την κατηγορία.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες, ωστόσο αναμένονται να γίνουν στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και νωρίτερα από τις 29 Ιουλίου, όπου η Liverpool θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Herta Berlin, ενώ το πρόγραμμα είναι άκρως διαχειρίσιμο για την ομάδα, με τον Jurgen Klopp να έχει την άνεση να κανονίσει κι άλλα φιλικά νωρίτερα τον Ιούλιο. Αναμένουμε ένα γεμάτο με φιλικούς αγώνες καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com