Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για το μέλλον του ο Sturridge

Μίλησε για το μέλλον του ο Sturridge

Μετά την νίκη της Liverpool επί της Middlesborough με 3-0 και τον τερματισμό της ομάδας στην τέταρτη θέση, που της δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League, υπάρχει αρκετός χρόνος για πανηγύρια. Όχι όμως για τον Daniel Sturridge, του οποίου το μέλλον στην ομάδα είναι αβέβαιο, με αρκετές ομάδες να καραδοκούν σε περίπτωση που η Liverpool βάλει πωλητήριο στον παίκτη. Ο ίδιος πάντως μίλησε για το μέλλον του και ανέφερε πως είναι χαρούμενος εδώ, παρά τις δύσκολες χρονιές που είχε, με σωρεία τραυματισμών να τον ταλαιπωρούν, και πέταξε το μπαλάκι στην διοίκηση, λέγοντας πως είναι δική τους απόφαση.

«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης (σ.σ. η απόφαση). Εγώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ. Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό να συζητηθεί εδώ. Έχω άλλα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου και είμαι χαρούμενος εδώ» είπε απαντώντας στην ερώτηση αν θα βρίσκεται στην Liverpool την επόμενη χρονιά.

«Θα ήθελα να είχα παίξει περισσότερο αλλά είμαι ευγνώμων στον σύλλογο για τις ευκαιρίες που μου έδωσε και ο προπονητής ήταν πολύ καλός μαζί μου» ανέφερε στο τέλος, απαντώντας σε παλαιότερα δημοσιεύματα περί «κακών σχέσεων» Klopp και Sturridge.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com