Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελεύθερος και έτοιμος για το «νέο βήμα» ο Phillips

Ελεύθερος και έτοιμος για το «νέο βήμα» ο Phillips

Την ελευθέρας του από τη Liverpool πήρε ο Adam Phillips. O 19χρονος μέσος ο οποίος μεγαλώνοντας ως ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες των «Reds» αποκαλούνταν ως ο «διάδοχος του Steven Gerrard» δεν ανήκει πια στο ρόστερ της ομάδας, καθώς οι περιορισμένες δυνατότητες για να του δοθούν ευκαιρίες να αποδείξει την αξία του οδήγησαν στην κοινή απόφαση εκείνου και των «Reds» να μείνει ελεύθερος ώστε να κοιτάξει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο ποδοσφαιριστής με τοποθέτησή του στο Instagram δήλωσε έτοιμος για το νέο βήμα και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες στο Kirkby:

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που είναι μέρος της Liverpool – το staff, τους παίκτες και τους οπαδούς! Ήμουν στον σύλλογο από 9 χρονών και είχα κάποιες απ’τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου εδώ. Τώρα όμως ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν όπου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου! Ευχαριστώ όλους.» ήταν το μήνυμα του Phillips, o οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε φιλικό εναντίον της Brondy το καλοκαίρι του 2014.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com