Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ποιος είναι το… ψώνιο της ομάδας;

Ποιος είναι το… ψώνιο της ομάδας;

Τον πιο ματαιόδοξο αλλά και τον πιο «συγκρατημένο» παίκτη του ρόστερ κλήθηκαν να επιλέξουν οι παίκτες της Liverpool, στα πλαίσια της διαφημιστικής τους καμπάνιας με τη NIVEA.

Όντας πολυεκατομμυριούχοι ποδοσφαιριστές με καθημερινή έκθεση στις κάμερες, είναι λογικό κάποιοι απ’αυτούς να είναι λίγο παραπάνω…. ψώνια από κάποιους άλλους, προσέχοντας μην δεν είναι κάτι στην τρίχα στην εμφάνιση τους ή μην τους χαλάσει το… μαλλί κατά την ώρα της προπόνησης και του αγώνα.

Το… προνόμιο αυτό, σύμφωνα με τους Clyne και Firmino το έχουν οι δύο Γερμανοί της ομάδας, ο Emre Can και ο Loris Karius, με τον Clyne μάλιστα να σχολιάζει πως «ο Emre είναι όλη την ώρα μπροστά από έναν καθρέπτη και φτιάχνει το μαλλί του!».

Από την άλλη, αυτός που θα περιμένατε να είναι ο πιο αδιάφορος σχετικά με την εμφάνιση του είναι και αυτός που ψήφισαν οι παίκτες. Φυσικά μιλάμε για τον James Milner. «Δεν πρέπει να έχει φτιάξει ποτέ στην ζωή του τον μαλλί ή την εμφάνισή του στον καθρέπτη!» σχολίασε για τον «Millie» o Nathaniel Clyne.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com