Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Κλοπ θα ήθελε τον Τζεραρντ για διάδοχό του

Ο Κλοπ θα ήθελε τον Τζεραρντ για διάδοχό του

Ο Jurgen Klopp αποκάλυψε την επιθυμία του να δει τον Steven Gerrard στον πάγκο της Liverpool, όταν ο ίδιος αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο κόουτς της U18 της Liverpool θα ήταν ιδανική επιλογή για τον πάγκο της Liverpool, κατά την γνώμη του, και θα κάνει τα πάντα για να τον προετοιμάσει για να αναλάβει κάποια στιγμή την θέση του στο όχι και τόσο άμεσο μέλλον, καθώς ο Klopp έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

«Είπα στον Gerrard ότι όταν φύγω, ή όταν απολυθώ, δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο διάδοχός μου, αλλά θα ήθελα να είναι εκείνος. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Επειδή όταν αναλαμβάνεις έναν σύλλογο, έχεις μεγάλη ευθύνη για το μέλλον, και το μέλλον χρειάζεται θρύλους όπως ο Steven σε καίριες θέσεις. Ο Kenny Dalglish ήταν σχεδόν τα πάντα για τον σύλλογο, και η αίσθηση που δημιουργείται από την παρουσία του εδώ γύρω είναι απλά απίστευτη»

»Ο Steven έδωσε πολλά στον σύλλογο και τώρα μπορούμε να τον εκπαιδεύσουμε κατάλληλα στο κομμάτι που θέλει να εργαστεί, ίσως και για την υπόλοιπη ζωή του» καταλήγει στην συνέντευξή του στους Times.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com