Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν υπάρχει θέμα με Luan

Δεν υπάρχει θέμα με Luan

luan

Άρνηση από «επίσημα χείλη», αυτά του προέδρου της Gremio, Romildo Bolzan, ήρθε στα σενάρια που υπήρξαν τις τελευταίες ώρες περί οριστικής συμφωνίας της Liverpool με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, η οποία θα λάμβανε ένα ποσό κοντά στα 26 εκατομμύρια λίρες για τον «νέο Ronaldinho», όπως χαρακτηρίζουν στην χώρα του καφέ τον παίκτη. Το άρθρο το οποίο έγραψε η Daily Mirror, μιλούσε για οριστική συμφωνία με τον παίκτη και την ομάδα, η οποία θα ολοκληρωνόταν με την οριστικοποίηση της συμμετοχής των «Reds» στο Champions League της επόμενης περιόδου, όμως όπως φαίνεται κι απ’τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, το άρθρο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ανυπόστατες φήμες.

«O Luan είναι ένας παίκτης που όλο λέγεται ότι έχουμε προτάσεις για αυτόν, αλλά στην πραγματικότητα η μόνη πρόταση που είχαμε ήταν πριν 3 χρόνια, όταν ο παίκτης ήταν σε άλλο επίπεδο» δήλωσε μετά τη νίκη της Gremio επί της Botafogo o Bolzan.

«Δεν έχουμε ούτε πρόταση ούτε καν προσέγγιση από τη Liverpool. Δεν έχουμε απολύτως κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον. Μιλάμε με τη Liverpool όπως μιλάμε και με άλλες ομάδες, αλλά χωρίς να έχει μετουσιωθεί σε κάτι ουσιαστικό.»

Η Liverpool είχε αγοράσει τον Lucas από την Gremio πριν 10 χρόνια για 5 εκατομμύρια λίρες, στη μοναδική της «συνεργασία» με τον Βραζιλιάνικο σύλλογο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com