Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να ξορκίσει το δαίμονα Bilic!

Να ξορκίσει το δαίμονα Bilic!

Κατά κάποιους η παράδοση στο ποδόσφαιρο δεν παίζει κανένα ρόλο. Κατά κάποιους άλλους διαδραματίζει το δικό της, κυρίως ψυχολογικό, ρόλο στο παιχνίδι. Είτε πιστεύει κανείς στην παράδοση είτε όχι, είναι αδιαμφισβήτητο πως κάποιες ομάδες δεν ταιριάζουν σαν ζευγάρια μεταξύ τους. Απλά χωρίς πολλά λόγια.

Εν προκειμένω, μάλλον οι ομάδες που προπονεί ο Slaven Bilic δεν ταιριάζουν γάντι στη Liverpool. Η αρχή έγινε το Φεβρουάριο του 2015. Η Besiktas ηττάται με 1-0 στο Anfield από τη Liverpool τότε του Brendan Rodgers στη μοναδική ήττα του Bilic απέναντι στη Liverpool. Στον επαναληπτικό, η Besiktas νίκησε 1-0 τους Reds και στα πέναλτι με 5-4 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Έκτοτε, ο Κροάτης προπονητής ήρθε στη West Ham. Στην πρώτη του αναμέτρηση απέναντι στη Liverpool, η West Ham κέρδισε με 0-3 στο Anfield τον Αύγουστο του 2015. Την πρωτοχρονιά του 2016, η West Ham νίκησε εύκολα 2-0 τη Liverpool στο Upton Park κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι Hammers απέκλεισαν την ομάδα του Klopp και στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας με 2-1 στην παράταση στο Upton Park μετά το 0-0 του Anfield. Τέλος, είχαμε το φετινό 2-2 το Δεκέμβριο ώστε ο Bilic να έχει απολογισμό 4-2-1 σε 7 παιχνίδια με τη Liverpoool με σύνολο τερμάτων 10-4!

Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε το σημερινό παιχνίδι πέρα από μεγάλη δυσκολία έχει και μεγάλο κίνητρο : να ξορκιστεί ο…δαίμονας Bilic και να τον κερδίσει ο Klopp για πρώτη φορά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com