Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να γίνει παγκοσμίου κλάσης επιθετικός θέλει ο Origi

Να γίνει παγκοσμίου κλάσης επιθετικός θέλει ο Origi

Τον στόχο του να γίνει ένας παγκοσμίου κλάσης επιθετικός εξήγησε ο Divock Origi σε δηλώσεις του στον Guardian, βασισμένος στην «διαφορετική» όπως δήλωσε, δεύτερη σεζόν. Ο Origi σκόραρε 10 φορές τη φετινή σεζόν με τα «κόκκινα», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όμως αυτό που χαρακτήρισε την σεζόν του είναι εκλάμψεις και όχι σταθερή απόδοση.

«Για μένα είναι απλός ο στόχος, είναι να γίνω παγκοσμίου κλάσης επιθετικός» δήλωσε ο Βέλγος. «Ξέρω ότι είναι δύσκολος δρόμος αλλά είμαι ήδη σε έναν μεγάλο σύλλογο, ξέρω πως δουλεύει το πράγμα. Είμαι ήδη στον δεύτερο χρόνο μου εδώ και έχω και την εμπειρία από Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω παίξει μεγάλα παιχνίδια και παίξει καλά μάλιστα, είχα όμως και λιγότερο καλές περιόδους.»

«Έχω την εμπειρία του να παίζεις ως εννιάρι στη Liverpool και να έχεις το βάρος και την πίεση ενός πολύ μεγάλου συλλόγου στις πλάτες σου. Τους πρώτους έξι μήνες αυτά είναι τα πράγματα που σε χτυπάνε δυνατά, αλλά στο τέλος σε βοηθάνε. Είμαι μόνο 22 και έχω εξελιχθεί και όλα αυτά θα με βοηθήσουν να πετύχω τον στόχο μου.»

Σίγουρα πάντως, ο Origi έχει αυτό που χρειάζεται για να κάνει βήματα στην επιτυχία. Αφοσίωση και πνευματική σκληράδα.

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής τρως, κοιμάσαι και αναπνέεις ποδόσφαιρο» πρόσθεσε. «Αν έχω μία κακή προπόνηση μπορώ να πάω σπίτι και να κάνω ό,τι θέλω, αλλά πάντα θα νιώθω άσχημα. Το μόνο πράγμα που θέλεις είναι να παίξεις και να αποδόσεις καλά. Ακόμα και μετά από μία προπόνηση που δεν παίζεις όσο καλά όσοι θες πας για ύπνο και όταν ξυπνάς το πρωί δεν είναι το ίδιο. Παίζεις άσχημα και νιώθεις άδειος. Αλλά νομίζω ότι όποτε είχα τέτοια περίοδο πάντα την ξεπέρασα όντας δυνατότερος από πριν.»

Η σεζόν του δεν πάει τόσο καλά όσο έδειχνε σε σημεία της, όμως δεν αποθαρρύνει αυτό τον Βέλγο.

«Το «Δύσκολος» είναι μεγάλη λέξη. Θα προτιμήσω το «Διαφορετική«, είπε χαρακτηρίζοντας την σεζόν που τελειώνει. «Για ένα μεγάλο μέρος της σεζόν η ομάδα έπαιζε με την ίδια τριάδα και είναι διαφορετικά αν είμαι εγώ στο κέντρο της επίθεσης ή ο Roberto. Είμαι τυχερός που έχουμε τόσους ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εξυπνάδα, οι οποίοι μπορούν να μπουν βαθιά στην περιοχή του αντιπάλου, να έρθουν στην μπάλα, να πασάρουν, να σκοράρουν. Νομίζω ότι είχα κάποια καλά παιχνίδια και κάποια όχι τόσο. Το σημαντικό είναι η σταθερότητα. Όταν παίζεις με τους άλλους είναι πιο εύκολο να σε μάθουν με τον καιρό και αυτό είναι το πιο σημαντικό» κατέληξε ο Origi.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Να γίνει παγκοσμίου κλάσης επιθετικός θέλει ο Origi

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com