Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είμαστε τόσο πίσω απ’την Chelsea όσο δείχνει η βαθμολογία»

Klopp: «Δεν είμαστε τόσο πίσω απ’την Chelsea όσο δείχνει η βαθμολογία»

Ο Jurgen Klopp δηλώνει ότι η Chelsea είναι δίκαια πρωταθλήτρια Αγγλίας, όμως επιμένει πως η Liverpool δεν είναι τόσο πίσω από την Chelsea όσο καταδεικνύει η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Blues» βρίσκονται 14 βαθμούς πάνω από την ομάδα του Jurgen Klopp και θα κλειδώσουν το πρωτάθλημα με νίκη τους απέναντι στη West Brom, την επόμενη αγωνιστική. Όμως ένας συνδυασμός εμπειρίας, τύχης και υγείας ήταν αυτά που έκαναν όλη τη διαφορά, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

«Πρέπει να δει κανείς τα παιχνίδια μας απέναντι στη Chelsea» δήλωσε ο Klopp. «Δεν είμαστε τόσο χειρότεροι όσο δείχνουν οι 14 πόντοι διαφοράς. Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά είναι έμπειροι, με κρύο αίμα και ξέρουν να παίρνουν τους βαθμούς. Παίζουν σοβαρά και τελειώνουν τις φάσεις όταν πρέπει να το κάνουν. Τώρα είναι σε ένα καλό σερί ξανά και είναι δύσκολο να τους σταματήσεις, αλλά θα έχουμε διαφορετική σεζόν του χρόνου. Δεν είναι όλα σχετικά με την Chelsea.»

«Είδατε πως παίξαμε με την Tottenham. Υπάρχει ένα όχι τόσο μεγάλο κενό μεταξύ μας, αλλά ήταν όσο μεγάλο χρειαζόταν.» τόνισε ο Klopp. «H Chelsea αξίζει τον τίτλο, αλλά έχω πει ήδη ότι ήταν αρκετά τυχερή με τους τραυματισμούς. Έχασε παιχνίδι ο Diego Costa; O Eden Hazard; Ο Pedro μπορούσε να παίξει, ο Willian το ίδιο, η άμυνα τους επίσης. Χρειάζεσαι και αυτήν την τύχη. Δεν λέω ότι θα ήμασταν μπροστά, αλλά το κενό θα ήταν πολύ μικρότερο. Δείτε τον Sadio Mane. Δεν γίνεται να κάνεις σύγκριση. Τι θα γινόταν αν έπαιζε η Chelsea χωρίς τον Hazard ένα μεγάλο μέρος της σεζόν; Θα έκανε μεγάλη διαφορά. Το να ισχυρίζεσαι ότι έχεις έναν ακόμα παρόμοιο παίκτη δεν είναι τόσο εύκολο να το πεις.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com