Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επίσημα γεννηθείς ο διάδοχος Gerrard!

Επίσημα γεννηθείς ο διάδοχος Gerrard!

Ο μπαμπάς Gerrard μοιράστηκε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιού του, Lio George Gerrard. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινώσει την γέννηση του, λέγοντας πως η οικογένεια είχε ολοκληρωθεί.

Στην φωτογραφία διακρίνουμε τον μικρό Λίο τυλιγμένο σε κουβέρτα, ενώ κοιμάται. Είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας, μετά την 13χρονη Lilly-Ella, την 10χρονη Lexie και την 5χρονη Lourdes.

Ο πρώην αριστερός μπακ της Liverpool, John Arne Riise ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στο ζευγάρι. Έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Μίστερ Steven George Gerrard και στην Alex. Επιτέλους απέκτησαν ένα αγοράκι. Ένας νέος θρύλος  γεννήθηκε. Ετοιμαστείτε για τον μελλοντικό αρχηγό!»

Επίσης, πολλές ήταν οι ευχές του κόσμου στο ζευγάρι για τον νεογέννητο γιό τους. Ένας έγραψε: «Συγχαρητήρια φίλε. Είμαι σίγουρος πως θα είσαι περήφανος μπαμπάς, ο,τι κι αν κάνει στο μέλλον, και δεν θα περπατήσει ποτέ μόνος του»

Αναμφίβολα μια πάρα πολύ καλή περίοδος για τον εμβληματικό αρχηγό μας, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την u-18 της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com