Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Milner: «Δεν ευχαριστιέμαι πάντα το ότι παίζω μπακ»

Milner: «Δεν ευχαριστιέμαι πάντα το ότι παίζω μπακ»

Για την νέα του… καριέρα ως αριστερό μπακ και για τα καλά αλλά και στραβά τα οποία έχει η μετακίνησή του αυτή μίλησε ο James Milner, σε συνέντευξή του στο Sky Sports. O Jurgen Klopp επέλεξε να μην αγοράσει κάποιο αριστερό μπακ την περασμένη σεζόν, αντ’αυτού να πορευτεί με τον Milner, έναν παίκτη που έχει κάνει καριέρα για πάνω από μία 10ετία ως μέσος, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

«Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω ως αριστερό μπακ στην Premier League και δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις σε μία Κυριακή μαζί με τους φίλους σου» είπε ο Milner. «Είναι μία μεγάλη αλλαγή και πάντα μου αρέσει να μαθαίνω στην καριέρα μου, έχω παίξει αρκετές θέσεις στην σταδιοδρομία μου ως παίκτης, οπότε κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Στο τέλος όμως είναι τι κάνεις καλύτερα για την ομάδα και εγώ θέλω να βρίσκομαι στο γήπεδο και να αγωνίζομαι.»

«Έχω μιλήσει με τον Klopp. Ήρθε ο ίδιος και με ρώτησε για το πως νιώθω για αυτό στην αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι όταν δίνεις τον λόγο σου και «κλειδώνεις» σε μία απόφαση, πρέπει να την φέρεις σε πέρας μέχρι το τέλος και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μου αρέσει και ενοχλούμαι, αλλά μου αρέσει ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι. Θέλω να είμαι μέρος σε αυτό» κατέληξε ο «Millie».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com