Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έσοδα 1 εκατομμύριο λίρες από το φιλικό των παλαιμάχων!

Έσοδα 1 εκατομμύριο λίρες από το φιλικό των παλαιμάχων!

Στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της Liverpool και της Real Madrid, συγκεντρώθηκαν 1 εκατομμύριο λίρες, οι οποίες και θα διατεθούν από το LFC Foundation για καλό σκοπό.

Ο αγώνας, ο οποίος έγινε τον Μάρτιο στο Ανφιλντ, σημειώνοντας σολντ άουτ, έληξε 4-3 υπέρ των παλαιμάχων της Liverpool, με τους Steven Gerrard, Robbie Fowler, John Aldridge και Michael Owen να σκοράρουν για την ομάδα παλαιμάχων μας. Τα έσοδα από τον αγώνα θα πάνε κατευθείαν στο LFC Foundation, για να στηρίξουν τα προγράμματα του ιδρύματος, ώστε να βελτιωθούν σημαντικά οι ζωές των παιδιών και των νέων στην περιοχή του Merseyside.

Ο υπεύθυνος του LFC Foundation, Andrea Cooper, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υποστήριξαν το παιχνίδι – τους φιλάθλους μας, τους παλαιμάχους, τους χορηγούς του αγώνα, τον σύλλογο και όλο το επιτελείο. Μας βοήθησαν να ετοιμάσουμε μια πραγματικά πολύ όμορφη εκδήλωση στο Άνφιλντ και να συγκεντρώσουμε ένα μεγάλο ποσό. Η κοινότητα της LFC μπορεί να επιτύχει πολλά ενωμένη και η γενναιοδωρία και η συνεχόμενη στήριξη που λαμβάνουμε από τα μέλη της θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις ζωές πολλών παιδιών και νέων ανθρώπων της περιοχής»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com