Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Barcelona «δεν ενδιαφέρεται» για τον Coutinho (;)

Η Barcelona «δεν ενδιαφέρεται» για τον Coutinho (;)

Παρά τα ολοένα και αυξανόμενα δημοσιεύματα που μιλούν για την έντονη πρόθεση της Barcelona να κάνει πρόταση στην Liverpool για την απόκτηση του Philippe Coutinho, πιθανότατα προσφέροντας και παίκτες ως αντάλλαγμα (το όνομα του Τούρκου εξτρέμ Arda Turan ακούστηκε εντονότερα), υπάρχει και η αντίθετη άποψη, που λέει ότι η Barcelona δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για να αποκτήσει τον Coutinho.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Sky Sports για θέματα LaLiga, Guillem Balague, δεν υπάρχει θέμα πρότασης της Barcelona για τον Coutinho, απορρίπτοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Ωστόσο, υποστήριξε πως ο Coutinho θα ήταν «πρόθυμος να φύγει», εάν η Barcelona προσέγγιζε στο μέλλον την Liverpool για την απόκτησή του, επιμένοντας στην θέση του πως η Barcelona δεν ενδιαφέρεται επί του παρόντος. «Είναι απλά κινήσεις των μάνατζερ για να πείσουν την Barcelona να κινηθεί για τον παίκτη. Αλλά δεν τον θέλουν» αναφέρει ο εξαιρετικά αξιόπιστος σε θέματα LaLiga δημοσιογράφος του Sky Sports, «φωτογραφίζοντας» έτσι τον 45χρονο μάνατζερ του Philippe Coutinho, Kia Joorabchian, ο οποίος αναμφισβήτητα θα είχε πολλά οφέλη από μία τέτοια συμφωνία, όπως και με την ανανέωση του συμβολαίου του Philippe Coutinho, με την οποία ο παίκτης έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος του συλλόγου, αμειβόμενος με 150.000 λίρες την εβδομάδα.

Παρά το γεγονός πως ο Guillem Balague είναι από τους καλύτερους σε θέματα της Ισπανικής Λίγκας, έχοντας φέρει στην επιφάνεια κι άλλα θέματα για την Liverpool από Ισπανία μεριά, όπως το φημολογούμενο πρόσφατο ενδιαφέρον της Liverpool για τους Inaki Williams της Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον James Rodriguez της Ρεάλ Μαδρίτης, τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν το αντίθετο θα συνεχίσουν να αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό, τείνοντας να αυξηθούν με το πέρασμα του καιρού, όσο θα μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην μεταγραφική περίοδο. Και όσο κι αν τα επιχειρήματα του Guillem μοιάζουν απολύτως λογικά, δύσκολα θα τελειώσει εδώ αυτό το σενάριο. Αναμένουμε την συνέχεια σε αυτή την υπόθεση…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com