Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεταφράζεται και στα νούμερα η ραγδαία βελτίωση του Mignolet

Μεταφράζεται και στα νούμερα η ραγδαία βελτίωση του Mignolet

Τα στατιστικά στοιχεία συνέχεια δικαιώνουν όσους λένε πως η φετινή παρουσία του Simon Mignolet στερεί από τον Jurgen Klopp το «ηθικό» δικαίωμα να αποκτήσει νέο τερματοφύλακα το καλοκαίρι.

Και συγκριτικά να το λάβει κάποιος, τα ποσοστά του Βέλγου είναι ανεβασμένα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Σε σχέση, λοιπόν με το ποσοστό επιτυχίας στις εναέριες μονομαχίες του αυτό φέτος ανέρχεται στο υψηλότατο 93% την ίδια ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό κατά μέσο όρο των σεζόν 13-14 και 14-15 ήταν στο 77%. Όσον αφορά στα λεπτά ανά τα οποία έκανε λάθος εκείνα ήταν 539 τις δύο προηγούμενες σεζόν ενώ φέτος είναι 2386! Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο ποσοστό επιτυχίας στις γροθιές ή σε κάθε επιχείρηση του να μαζέψει τη μπάλα. Φέτος το κάνει με 97.70% ποσοστό επιτυχίας ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια  με 88.90%!

Καταλαβαίνει αμέσως κανείς πως δεν είναι τυχαίο πως όλες οι στατιστικές κατηγορίες του πορτιέρο της ομάδας είναι ανεβασμένες. Αντίθετα, αποτελούν αυτά τα στοιχεία το καλύτερο πιστοποιητικό γεγονός της ραγδαίας εξέλιξής του σε μία βαρύνουσα μονάδα της φετινής Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com