Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H τύχη ξανά στα χέρια της!

H τύχη ξανά στα χέρια της!

Την τύχη ξανά στα χέρια της στην υπόθεση Champions League πήρε η Liverpool με το 0-1 στο Vicarage Road απέναντι στη Watford. Οι «Κόκκινοι» μπορεί να έχασαν τραυματία τον Philippe Coutinho αλλά  χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Emre Can έκαναν τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για δεύτερη φορά επί θητείας Klopp μετά τον Οκτώβριο του 2016 και ξέφυγαν 3 πόντους από τη Manchester City, 4 από τη Manchester United και 9 από την Arsenal με την ομάδα του Λονδίνου να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και τις ομάδες του Manchester από ένα. Το ματς :

Α΄ Ημίχρονο :

Ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ήταν το πρώτο και το μόνο που μπορεί να το κάνει αξιομνημόνευτο είναι το υποψήφιο για γκολ της σεζόν ψαλιδάκι του Emre Can. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Coutinho να χτυπά νωρίς, να μην καταφέρνει να ξεπερνά το πρόβλημα στο μηρό μετά το χτύπημα του Mariappa και τον Lallana να παίρνει τη θέση του στο 13ο λεπτό. Η Liverpool πήρε κάποια λεπτά ώστε να συνέλθει από την αποχώρηση του Βραζιλιάνου και στο 21ο λεπτό είχαμε την πρώτη φάση του παιχνιδιού με τον Can να σουτάρει εκτός περιοχής αλλά τον Gomes να αποκρούει και ενώ και η Watford έχασε τραυματία τον Britos και τη θέση του πήρε ο Kabasele λίγο πριν. Η Watford δεν μπορούσε να αναπτυχθεί καθόλου, δεν κυκλοφορούσε καθόλου την μπάλα μπροστά από το κέντρο και δεν κατάφερε να σηκώσει και τη μπάλα ώστε να βρει τον Deeney. Η Liverpool λειτουργούσε καλά ανασταλτικά ωστόσο επιθετικά δεν είχε διαδρόμους με τον Origi να παίζει συνέχεια με πλάτη αλλά να είναι μακριά από το τέρμα και να χάνει δυνάμεις. Στο 41ο λεπτό, ο Lallana σημάδεψε το δοκάρι μετά από απομάκρυνση του Gomes στο πρώτο κόρνερ της Liverpool με το βολέ του να ξεπερνά δύο ολόκληρες ομάδες μέσα στην περιοχή και να βρίσκει την οριζόντια δοκό. Ωστόσο, στο πρώτο από τα τρία λεπτά του έξτρα χρόνου για το πρώτο ημίχρονο ο Emre Can πέτυχε ένα από τα γκολ της σεζόν μετά από σέντρα του Lucas καθώς με ψαλιδάκι από την άκρη της περιοχής προς το ημικύκλιο δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον Gomes και έκανε το 0-1 δίνοντας λύση στη Liverpool. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Reds να προηγούνται σε ένα παιχνίδι με λίγους χώρους, αρκετή νευρικότητα και πολλά λάθη.

Β΄ Ημίχρονο :

Η Liverpool ξεκίνησε εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογικά το δεύτερο ημίχρονο και απείλησε νωρίς με το φάουλ του Milner αλλά και το σουτ του Origi έξω από την περιοχή να διώχνει ο Gomes. Η Watford πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στη Liverpool να τρέξει. Οι «Σφήκες» όμως δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και αναπόφευκτα να απειλήσουν τους «Κόκκινους».  Λίγο αργότερα, στο 58, ο Origi έχασε ευκαιρία όταν σε πλάγιο τετ α τετ σούταρε πάνω στον Gomes. H Watford απείλησε πρώτη φορά με το μακρινό σουτ του Capoue να διώχνει ο Mignolet σε κόρνερ που δεν δόθηκε. Η Liverpool μετά σε κόντρα επίθεση έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Lallana να χάνει το κοντρόλ από την καταπληκτική πάσα του Can και λίγο πριν πλασάρει ο Amrabat έδιωξε σε κόρνερ. Αμέσως μετά, ο Janmaat από αριστερά και εκτός περιοχής εξαπόλυσε σουτ, το οποίο παρότι φάνηκε να τον αιφνιδιάζει στην αρχή εξουδετερώθηκε από τον Mignolet. O Klopp έβαλε και τον Klavan στο 86 απαντώντας στην είσοδο του Okaka στο παιχνίδι . Στην προτελευταία φάση της ομάδας του Klopp, o Matip βρέθηκε προωθημένος και έπειτα από πάσα του Wijnaldum μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Gomes έδιωξε σε κόρνερ και στις καθυστερήσεις ο Sturridge έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2 με το σουτ του μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή έδιωξε με τη μία παλάμη ο Gomes . Η Watford στο 93ο λεπτό είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Prodl μέσα από την περιοχή βρήκε στην οριζόντια δοκό επαναφέροντας τις καρδιές των φίλων της Liverpool στη θέση τους. Το παιχνίδι τελείωσε και η Liverpool απέχει τρία παιχνίδια από την επιστροφή της στο Champions League με την τύχη της τέταρτης αλλά και της τρίτης θέσης να βρίσκεται πλάι στα πόδια των παικτών της. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Klopp η επίσκεψη της Southampton στο Anfield την ερχόμενη Κυριακή. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com