Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Watford-Liverpool (preview)

Watford-Liverpool (preview)

Για την 35η στροφή της Premier League συγκρούονται Watford και Liverpool στο Vicarage Road σε ένα παιχνίδι μείζονος σημασίας. Να εκμεταλλευτεί τα στραβοτήματα των United, City και Arsenal θέλει η φιλοξενούμενη Liverpool «αναπνέοντας» καλύτερα στη μάχη για το Champions League ενώ να παλέψει για την είσοδο της στην πρώτη δεκάδα θέλει η γηπεδούχος Watford. Σέντρα στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Watford :  Σίγουρα εκτός οι Kaboul, Pereyra, Zarate εξαιρετικά αμφίβολος με πρόβλημα στο γόνατο ο Cathcart. Liverpool : Σίγουρα εκτός οι Mane, Henderson, Ings. Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφουν στην αποστολή Lallana, Sturridge, Klavan.

Match facts : -1.83 πόντους μέσο όρο ανά ματς έχει η Liverpool με τις τελευταίες δεκατρείς ομάδες του πίνακα.

-Η Watford έχασε τις 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Premier League.

-H μοναδική της νίκη στην τελευταία αυτή εξάδα αγώνων με 3-0 σε αυτό το γήπεδο πέρυσι είναι η μεγαλύτερη ήττα του Jurgen Klopp στον πάγκο της Liverpoo.

-H Watford αν κερδίσει θα κάνει 4 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στην πρώτη κατηγορία μετά το Δεκέμβριο του 1986 ενώ αν δεν δεχθεί τέρμα θα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 4 διαδοχικά εντος έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά.

-Αν η Liverpool κερδίσει, θα κάνει 3 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες για δεύτερα φορά επί Klopp μετά τον Οκτώβριο του 2016.

-Πέντε από τις έξι ήττες των Reds στο πρωτάθλημα προήλθαν από ομάδα στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Διαιτητής : Craig Pawson

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com