Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για Luan

Φήμες για Luan

Ο Daniel Sturridge εκτός απροόπτου μάλλον δεν θα ξαναγωνιστεί φέτος με τη Liverpool λόγω υποτροπής του τραυματισμού του στο ισχύο όπως σας μεταφέραμε χθες από το liverpool.gr. (μπορείτε να το δείτε ΕΔΏ ).

Ήδη προέκυψαν φήμες για έναν πιθανό αντικαταστάτη του Άγγλου επιθετικού και αυτός είναι ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός Luan, ο οποίος αγωνίζεται στην Gremio. Ο Luan δεν είναι ο κλασικός επιθετικός περιοχής και έχει χρησιμοποιηθεί στη Gremio και σε σχήμα με έναν αλλά και με δύο επιθετικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, η ομάδα του παίκτη αξιώνει για την παραχώρησή του ένα ποσό μεταξὐ 25-30.000.000 ευρώ. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει από το liverpool.gr, o Klopp δεν είναι ένθερμος φίλος της αγοράς της Λατινικής Αμερικής και δεν έχει αγοράσει ποτέ του παίκτη από πρωτάθλημα όπως εκείνο της Βραζιλίας. Γεγονός που αυτόματα μας κάνει να θεωρούμε επισφαλή ιδιαίτερα τέτοια σενάρια.

Έχοντας τύχει να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιριστή πρόκειται για έναν επιθετικό, ο οποίος είναι εξαιρετικός για ρολίστας αλλά όχι να βασιστεί πάνω του μία ομάδα με τις απαιτήσεις και τους στόχους της Liverpool. Μάλιστα, έκανε την καλύτερή του σεζόν ως τώρα σε ένα 4-2-2-2 της Gremio καθώς είναι ένας επιθετικός που μπορεί να προσφέρει εφόσον τον βοηθήσουν οι συμπαίκτες τους και δεν έχει το ύψιστο work rate όπως λένε στην Αγγλία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com