Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε για να τη στοιχειώσει ο Benteke!

Επέστρεψε για να τη στοιχειώσει ο Benteke!

Στην επιστροφή του στο Anfield ο Christian Benteke «στοίχειωσε» τη Liverpool καθώς με δύο τέρματα ολοκλήρωσε την ανατροπή της Palace με 1-2 και έγινε ο δεύτερος φιλοξενούμενος σε τέρματα στο Anfield στην ιστορία της Premier League μετά τον Andy Cole. Η Liverpool δεν ήταν καλή, είχε μονάχα εκλάμψεις στο παιχνίδι της και έτσι η Palace έγινε η πρώτη ομάδα μετά την Chelsea πριν από 12 χρόνια που έφυγε με 3 σερί νίκες από το Anfield ενώ ο Sam Allardyce νίκησε στο Anfield για πρώτη φορά στην 14η επίσκεψή του. Το ματς :

Α΄ ημίχρονο :

Σε ένα ημίχρονο με μόλις 8 τελικές προσπάθειες και για τις δύο ομάδες δεν είχαμε ιδιαίτερο θέαμα ή ρυθμό αλλά είχαμε δύο τέρματα. Η Palace ήταν η πρώτη που απείλησε με ένα πλασεδάκι του Benteke λίγο έξω από την περιοχή να περνά λίγο πλάγια από τον αριστερό στύλο του Mignolet. Η Liverpool στο πρώτο της σουτ στο στόχο άνοιξε το σκορ. Ο Coutinho με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, το οποίο θύμισε το αντίστοιχο χτύπημα του ίδιου στο Emirates στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Hennesey στο 24ο λεπτό. Η Liverpool μετά το γκολ διατήρησε την καλή της πίεση από το δεύτερο τρίτο του γηπέδου προς το αντίστοιχο της Palace αλλά δεν έφτιαχνε φάσεις. Εξαίρεση η σπουδαία ευκαιρία που απώλεσε ο Emre Can μετά από γύρισμα του Wijnaldum στο πέναλτι από αριστερά με τον Γερμανό μέσο να βρίσκει άσχημα τη μπάλα και να τη στέλνει απελπιστικά άουτ, Και ενώ η Liverpool δεν απειλούσε δέχτηκε την ισοφάριση. Μία μπαλιά στην πλάτης της άμυνας της Liverpool βρήκε τον Cabaye που είχε ξεφὐγει από το Lovren, εκείνος γύρισε στο δεύτερο δοκάρι και ο Benteke σκόραρε το τέταρτο γκολ του ως φιλοξενούμενος στο Anfield στο 43. Αμέσως μετά, ο Βέλγος έπειτα από σέντρα του Puncheon κοντρόλαρε με το στήθος στα όρια της περιοχής και σούταρε πάνω στο Mignolet. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Β΄ Ημίχρονο :

Η Liverpool μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο εμφανὠς με μεγαλύτερη όρεξη να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Palace. Στην πρώτη αλλά και μοναδική ευκαιρία της σπουδαία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ο Coutinho πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή στα σώματα αλλά προηγουμένως ο Martin Kelly έχει κάνει πέναλτι στο Βραζιλιάνο που δεν δόθηκε από τον Marriner. Λίγο αργότερα, το σουτ του Lucas μετά την πρώτη απομάκρυνση σε σουτ του Coutinho μέσα από την περιοχή πήγε ψηλά άουτ. Η Liverpool είχε τον Origi σε πολύ κακή μέρα και ουσιαστικά δεν είχε κάποιον να ακουμπήσει την ανἀπτυξή της στο τελεταίο τρίτο του γηπέδου. Δεν είχε φαντασία και είχε ξανά κάκιστη αντίδραση της άμυνας ζώνης της σε στημένη μπάλα. Στο 72ο λεπτό, ο Can χάνει τον Benteke αυτός μένει αμαρκάριστος καθώς εκεί ήταν η ζώνη δράσης του Can και σκόραρε με κεφαλιά για το 1-2. Η Liverpool έκανε γργήγορα 3 αλλαγές ωστόσο δεν πήρε βοήθειες. Δεν έφτιαξε φάσεις ούτε πίεσε ουσιαστικά τους Λονδρέζους ώστε να προσδοκά κάτι.

Η ήττα μάλλον είναι το κατάλληλα αρμοστό αποτέλεσμα για την εμφάνιση της ομάδας του Klopp, η οποία πλέον νιώθει καυτή την ανάσα των δύο ομάδων του Manchester. Επόμενο παιχνίδι για τους «Κόκκινους» το ταξίδι στο Vicarage Road για την αναμέτρηση με τη Watford την Πρωτομαγιά! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com