Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini : «Ξαναβρήκα τη χαρά μου για το ποδόσφαιρο στη Liverpool »

Gini : «Ξαναβρήκα τη χαρά μου για το ποδόσφαιρο στη Liverpool »

Πέρυσι τέτοια εποχή, ο Gini Wijnaldum έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια με τη Newcastle ώστε να παραμείνει στην Premier League. Φέτος, παλεύει με τη Liverpool ώστε να διατηρήσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Ο Ολλανδός μέσος της Liverpool έκανε το κοντράστ ανάμεσα στις δύο καταστάσεις αναφερόμενος στο πριν και στο τώρα : « Είχα πολύ καλές προθέσεις όταν ήρθα στη Newcastle. Στην αρχή προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά όσο δεν κερδίζεις χάνεται η αυτοπεποίθηση και δεν ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο διότι παλεύεις για να σωθείς. Στο τέλος της σεζόν η χαρά μου εξαφανίστηκε. Ήταν θέμα παραμονής. Όχι ποδοσφαίρου» είπε για το πέρασμα του στο Tyneside πριν έρθει η μετεγγραφή του στη Liverpool :

«Όταν απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου μπορώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Έπειτα είναι ΟΚ διότι ξέρω πως είμαι καλός παίκτης. Όταν το απολαμβάνω όμως, μπορώ να είμαι πολύ καλύτερος. Η πίεση είναι μέρος του ποδοσφαίρου ειδικά όταν παίζεις για μία ομάδα όπως η Liverpool. Οι προσδοκίες  είναι υψηλές αλλά πρέπει να το δεις σαν ευλογία  διότι όταν είσαι νέος και ξεκινάς να παίζεις ονειρεύεσαι να παίξεις σε μία ομάδα όπως η Liverpool.» κατέληξε ο Wijnaldum.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com