Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Νο1 στόχος της Liverpool!

Ο Νο1 στόχος της Liverpool!

O Naby Keita, σύμφωνα με τον Paul Joyce, είναι ο Νο1 στόχος της Liverpool για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που μας έρχεται. Όπως γράφει ο έγκριτος δημοσιογράφων των Times, o μέσος της Λειψίας είναι ένας παίκτης που αρέσει πάρα πολύ στον Jurgen Klopp και το επιτελείο του, καθώς διαθέτει στοιχεία ανάλογα με τον N’Golo Kante, o οποίος αποδείχθηκε και συνεχίζει να αποδεικνύεται «διαμάντι» τόσο για την Leicester όσο και τώρα για την Chelsea.

Τα αθλητικά προσόντα και η ενέργεια του 22χρονου παίκτη είναι στοιχεία απαραίτητα για το κέντρο της Liverpool, ενώ τα μόλις 26 εκατομμύρια λίρες που αξιώνει η ομάδα της Λειψίας είναι ένα αρκετά δελεαστικό ποσό και προφανώς μέσα στα οικονομικά δεδομένα των «Reds». H κύρια δυσκολία μίας τέτοιας κίνησης πάντως θα είναι ενδεχόμενη «εισβολή» της Bayern Μονάχου στο παιχνίδι απόκτησης του παίκτη, καθώς τότε θα πρέπει να μπουν οι δύο ομάδες σε μία διαδικασία πλειστηριασμού που δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει την ευχέρεια και τη διάθεση να ακολουθήσει η Liverpool.

Από την άλλη, ο Joyce θέτει και ένα… δεύτερο «Νο1» αυτή τη φορά όμως σε άλλη γραμμή, αυτή της άμυνας. Τον Virgil Van Dijk. Ο Ολλανδός της Southampton είναι εδώ και καιρό στο «κόκκινο» ρεπορτάζ και τα δεδομένα γι’αυτόν είναι γνωστά, καθώς μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατομμυρίων λιρών. Σημαντικό δεδομένο σε αυτήν την περίπτωση πάντως είναι το ενδιαφέρον των «Saints» για τον Sakho, ο οποίος, με τη Liverpool να αξιώνει κοντά στα 30 εκατομμύρια, μπορεί κάλλιστα να μπει σε ένα πακέτο ως αντάλλαγμα, με αποτέλεσμα να πέσει η τιμή Van Dijk αρκετά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com