Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carragher: «Είχαν σίγουρο τον Vidic στη Liverpool»

Carragher: «Είχαν σίγουρο τον Vidic στη Liverpool»

Στην αποκάλυψη ότι ο Nemanja Vidic θεωρούνταν κλεισμένος από ανθρώπους του συλλόγου, προτού έρθει ο Sir Alex Ferguson και τον «αρπάξει», διαμορφώνοντας έτσι, μαζί με τον Rio Ferdinand, ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα της περασμένης δεκαετίας, προχώρησε ο Jamie Carragher.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω δίπλα του και για την ακρίβεια, παραλίγο να το κάνω» έγραψε ο Carra στην στήλη του στη Daily Mail, σχετικά με τους καλύτερους αμυντικούς της Premier League. «Ο Rafa Benitez νόμιζε ότι είχε υπογράψει τον Vidic, όμως ήρθε η Manchester United και τον έκλεψε. Ο Vidic ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η United πάλεψε και ανέτρεψε την κατάσταση στο πρωτάθλημα του 2007 απέναντι στην Chelsea του Mourinho. Ήμουν κοντά στο να τον βάλω σε ακόμα υψηλότερη θέση, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω κάποια παιχνίδια που ο Torres τον έκανε να υποφέρει» καταλήγει ο Jamie Carragher.

Για την ιστορία, o Vidic μπήκε στην 7η θέση του παλαίμαχου κεντρικού αμυντικού των «Reds», με τους John Terry, Tony Adams, Rio Ferdinand, Vincent Kompany, Ricardo Carvalho, Jaap Stam, Sol Campbell, Marcel Desailly και Sami Hyypia να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com