Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανάγκη για «αλχημείες» λόγω προβλημάτων – Σκέψεις για Grujic, Gomez

Ανάγκη για «αλχημείες» λόγω προβλημάτων – Σκέψεις για Grujic, Gomez

Στις σκέψεις του Jurgen Klopp για μία θέση στο αρχικό σχήμα της Liverpool,στον αγώνα των «Reds» με την Crystal Palace, βρίσκεται ο Marko Grujic αλλά και ο Joe Gomez, καθώς τα προβλήματα φυσικής κατάστασης και τραυματισμών αυξάνονται στο κόκκινο στρατόπεδο. Οι Adam Lallana, Jordan Henderson, Sadio Mane και Danny Ings είναι δεδομένα εκτός, ενώ τελευταία στιγμή θα παιχτεί η συμμετοχή των Joel Matip, Ragnar Klavan και Lucas Leiva.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Jurgen Klopp ίσως χρειαστεί να ανακατέψει πολύ την τράπουλά του. Η μία επιλογή είναι ότι θα αναγκαστεί να παίξει με τον Joe Gomez ως παρτενερ του Dejan Lovren, μίας και οι 3 παίκτες που βρίσκονται μπροστά από τον Άγγλο στο rotation, ενδέχεται να λείπουν.

Από την άλλη, η απουσία του Lucas σημαίνει ότι χάνεται και μία επιλογή για τον ρόλο του αμυντικού χαφ. Αυτή μπορεί να καλυφθεί μεν εκ των έσω, μετακινώντας δηλαδή λίγο πιο πίσω τον Emre Can, όμως υπάρχουν και άλλες λύσεις. O Trent Alexander-Arnold μπορεί να πάει στο κέντρο, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Marko Grujic, ο οποίος δεν έχει παίξει πολύ με την πρώτη ομάδα, όμως έχει αγωνιστικό ρυθμό με την U-23.

Απ’ την άλλη, υπάρχει και η επιλογή του James Milner, o οποίος μπορεί να πάει στο κέντρο, στην κανονική του θέση, μαζί με τους Wijnaldum και Can, με τον Arnold να καλύπτει δεξιά και τον Clyne αριστερά (όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν), ή τον Moreno να καλύπτει απ’την αρχή τη θέση του αριστερού μπακ.

Τέλος, επιλογή υπάρχει και για την οπισθοχώρηση του Coutinho από την τριάδα της επίθεσης στην μεσαία γραμμή, δίνοντάς του έτσι περισσότερο οργανωτικό ρόλο, με το κενό που προκύπτει στην τριάδα μπροστά να έχει υποψήφιους βασικούς αντικαταστάτες τον Daniel Sturridge, που επέστρεψε εσχάτως σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, ή τον πιτσιρικά Ben Woodburn.

Πολλά προβλήματα, λίγες επιλογές, σημαίνουν πολύ σκέψη για τον «Kloppo». Η τελική απόφαση και το αποτέλεσμά της, την Κυριακή…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com