Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Οι τραυματισμοί μας στέρησαν το κάτι παραπάνω»

Klopp: «Οι τραυματισμοί μας στέρησαν το κάτι παραπάνω»

Μία ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στέρησαν στη Liverpool οι πολλοί τραυματισμοί, σύμφωνα με τον Jurgen Klopp. Ο προπονητής των «Reds» στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, όμως κάλεσε τους παίκτες του να δείξουν πάθος στην προσπάθεια για κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα.

«Κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε πολλές καταστάσεις» είπε ο Klopp για τους τραυματισμούς. «Νομίζω πως συμφωνούμε ότι αν παίζαμε τους 12 ή 13 βασικούς μας παίκτες όλη τη σεζόν…. είμαστε μόλις 6-7 βαθμούς μακριά από ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί και να μην δούλευε, αλλά δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς, αφού δεν μπορούμε να ξέρουμε. Δεν επιτρέπεται να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια.»

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θέλουμε όλο το πάθος μας σε καταστάσεις σαν κι αυτή. Το είπα και πριν μερικές μέρες ότι δεν είναι σημαντικό το να παίζεις το ωραιότερο ποδόσφαιρο, αλλά το να παίρνει τα αποτελέσματα. Πολλές φορές δουλεύει το να έχεις το καλύτερο πλάνο, αλλά το πολύ πάθος είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε πάθος στις κερκίδες. Για το Anfield μιλάμε. Είχαμε δύο σερί εκτός έδρας ματς, μοιάζει σαν να είχαμε να αγωνιστούμε εντός έδρας οκτώ εβδομάδες ή κάτι τέτοιο. Τώρα επιστρέψαμε.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com