Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το «ζεστό» ενδιαφέρον για Van Dijk και ο ρόλος του Sakho

Το «ζεστό» ενδιαφέρον για Van Dijk και ο ρόλος του Sakho

Το όνομα του Virgil Van Dijk έχει συνδεθεί πολλές φορές με τη Liverpool και όχι αδίκως καθώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες της Premier League στη θέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τον πάντα έγκυρο Tony Barrett, η Liverpool είναι αρκετά «ζεστή» για τον αμυντικό της Southampton και αναμένεται να διεκδικήσει την υπογραφή του μιας και έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του Jurgen Klopp.

Ας εξετάσουμε όμως τα δεδομένα στην υπόθεση του Ολλανδού. Δεδομένο πρώτο είναι πως οι Saints αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 λίρες για να τον παραχωρήσουν και έχουν συμβιβασθεί με την ιδέα πως δύσκολα θα τον κρατήσουν το φετινό καλοκαίρι. Δεδομένο δεύτερο είναι πως η Liverpool θέλει τον παίκτη και η θέση της στην υπόθεση θα ενισχυθεί αν βγει στο επόμενο Champions League διότι δεν είναι η μόνη στο …χορό απόκτησης του παίκτη. Δεδομένο τρίτο είναι πως η Liverpool ίσως έχει πλεονέκτημα έναντι των άλλων που ακούει στο όνομα Mamadou Sakho. Ο Γάλλος αμυντικός με τις εκπληκτικές το εμφανίσεις για την Palace δίνει την ευχέρεια στη Liverpool να επιδιώξει βάσιμα τα 30.000.000 που σκόπευε να ζητήσει για το Γάλλο όπως σας έχουμε γράψει παλαιότερα από το liverpool.gr. Και επειδή η Southampton τον είχε τον Ιανουάριο στη λίστα της όταν τραυματίστηκε ο Van Dijk, ίσως μιλάμε για μία συμφωνία που θα εξυπηρετούσε όλες τις μεριές. Δεδομένο τέταρτο, πως ακόμη και σε μία περίπτωση ανταλλαγής, η Southampton θα προσπαθήσει να πάρει χρήματα καθώς θα οφείλει ένα ποσοστό μεταπώλησης στη Celtic.

Είναι σαφές πως μιλάμε για μία περίπλοκη περίπτωση. Ωστόσο, αν η Liverpool έχει πάρει εισιτήριο για τα αστέρια, θα έχει ασφαλώς τύχη στη διεκδίκηση του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com