Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συγκεντρώνει ενδιαφέρον ο Tielemans

Συγκεντρώνει ενδιαφέρον ο Tielemans

Το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Liverpool, συγκεντρώνει ο 19χρονος Βέλγος μέσος της Anderlecht, Youri Tielemans. Ένα από τα καλύτερα ταλέντα στη θέση του, ο Tielemans έχει σκοράρει 19 φορές και έχει δώσει 11 ασίστ σε 48 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ένα εντυπωσιακό στατιστικό, δεδομένης και της ηλικίας του παίκτη.

Ο Βέλγος είναι κομβικός στην πορεία της Anderlecht στο Βέλγικο πρωτάθλημα και το Europa League, με τους Βέλγους, σύμφωνα με την Γαλλική «L’Equipe» να περιμένουν πως αυτό θα εξαργυρωθεί σε μία πολύ ακριβή μεταγραφική κίνηση. Ο Tielemans κοστολογείται πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γαλλικής εφημερίδας, οι ομάδες που τον παρακολουθούν είναι αρκετές.

Πέρα από τη Liverpool, από την Αγγλία υπάρχει η Everton και η Chelsea, ενώ αναφέρεται και το όνομα της ομάδας της Monaco. Σίγουρα μία ενδεχόμενη πρόκριση της Liverpool στο Champions League θα δράσει καταλυτικά στο να μπει μαζί με τις Chelsea και Monaco στις πρώτες θέσεις του κυνηγιού του 19χρονου ταλέντου, με το ποσό που αυτός κοστολογείται να είναι μεν μεγάλο, αλλά να δείχνει πως μπορεί να γίνει μία τεράστια οικονομική ευκαιρία, αν ο παίκτης επιβεβαιώσει τα δείγματα γραφής που δείχνει στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Για τις θέσεις του κέντρου στη Liverpool κοιτάζουν αρκετά σε νεαρά ταλέντα, όπως είναι και ο Kessie με τον Keita. Μπορεί όλες οι περιπτώσεις να είναι δύσκολες, καθώς όπως είναι φυσικό, πολλοί μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης θα έχουν «σταμπάρει» αυτούς τους παίκτες, όμως οποιαδήποτε από αυτές τις κινήσεις τελεσφορήσει, θα μιλάμε σίγουρα για μία πολύ καλή επένδυση, εν όψει της νέας σεζόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com