Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεισφορά Sakho για την πρόκριση στο Champions League

Συνεισφορά Sakho για την πρόκριση στο Champions League

Ο δανεικός από την Liverpool αμυντικός της Crystal Palace, Mamadou Sakho, ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου στο θρίαμβο της ομάδας του Sam Allardyce με 3-0 απέναντι στην Arsenal.

Για τον Sakho, του οποίου ο δανεισμός ισχύει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ήταν η 4η φορά σε έξι αγώνες που έχει αγωνιστεί με την Palace όπου κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Ναι μεν έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας σχεδόν ένα χρόνο, όμως ο Γάλλος συνεχίζει να συνεισφέρει στη Liverpool!

Οι κανονιέρηδες είναι από τους διεκδικητές των δύο θέσεων που θα οδηγήσουν στο Champions League της νέας περιόδου (η παρουσία των Chelsea και Tottenham είναι σχεδόν δεδομένη), καθώς μετά από αυτή την ήττα η Arsenal έμεινε στην 6η θέση με 54 βαθμούς, 9 βαθμούς λιγότερους από την 3η Liverpool, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους.

Όμως το πρόγραμμα της ομάδας του Arsène Wenger έχει δύσκολο δρόμο στη συνέχεια, καθώς έχει αγώνες με την πρωταθλήτρια Leicester City και μία επικύνδινη έξοδο στην έδρα της Tottenham αλλά και εντός έδρας αγώνες με την Man United και την Everton, ομάδες που επισης διεκδικούν την έξοδο στο Champions League, με τους Red Devils να έχουν περισσότερες πιθανότητες για το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς βρίσκονται στην 5η θέση με 57 βαθμούς και ίδιους αγώνες με την Arsenal.

Ήταν η πρώτη φορά που η Arsenal έχασε 4 συνεχόμενους αγώνες με τον Αλσατό στον πάγκο της και η πρώτη ήττα από την Crystal Palace από το 1994!

Επίσης, ήταν η πρώτη φορά που η Arsenal δέχτηκε 3 γκολ σε 4 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια από το πολύ μακρινό 1929!

Όχι και η καλύτερη χρονική στιγμή για τον Wenger να καταρρίπτει τέτοιου είδους ρεκόρ!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com