Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό για Champions League με άρωμα Samba!

Διπλό για Champions League με άρωμα Samba!

Το πρώτο της διπλό για το 2017 και πρώτο μετά τις 19/12 έκανε η Liverpool με 1-2 μέσα στο Bet365 Stadium!! Μια ανατροπή που είχε έντονο το άρωμα της Samba με τους Coutinho και Firmino να σκοράρουν και τον Mignolet να δηλώνει παρών δυο φορές με τεράστιες αποκρούσεις!

Σε ένα ημίχρονο πολύ κακό από άποψη ποδοσφαίρου, η Liverpool βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ χωρίς να έχει απειληθεί ιδιαίτερα. Ο Klopp επέλεξε ένα 3-4-2-1, το οποίο φάνηκε στα πρώτα 15′ να έχει μπερδέψει τους παίκτες του. Μετά το πρώτο τέταρτο, οι «Κόκκινοι» ισορρόπησαν και αφού είχε ακυρωθεί ορθώς γκολ του Shakiri στο 4′. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καθώς υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις και οι Origi και Woodburn ήταν σε μέτρια μέρα. Η Stoke απείλησε με τον Arnautovic να σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων μετα την λανθασμένη απομάκρυνση του Lovren. Στο 44′ η Liverpool φώναξε για πέναλτι πάνω στον Woodburn στη γραμμή της περιοχής με τον Shawcross να κάνει μικρή επαφή με το πόδι του Ουαλού αλλά τον Dean να μην συγκινείται. Στη συνέχεια της φάσης, ο Shaqiri ξεπέρασε τον Klavan και σέντραρε στο πρώτο δοκάρι όπου ο αμαρκάριστος Walters έκανε το 1-0 λίγο πριν τις καθυστερήσεις. Η Liverpool για ακόμη μια φορά χωρίς να έχει απειληθεί πήγε στα αποδυτήρια ευρισκόμενη πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Klopp ξεκίνησε βάζοντας Coutinho και Firmino και βγάζοντας Trent και Woodburn. Η Liverpool άρχισε να αναπτύσσεται πιο ορθολογικά και είχε τους Clyne, Milner και Can να κάνουν σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια εκείνος που πραγματικά έσωσε το παιχνίδι ήταν ο Mignolet καθώς σε λάθος που δεν κάνει ούτε παιδί Δημοτικού ο Wijnaldum με κεφάλια γύρισε προς το Mignolet που εξ επαφής έκανε τεράστια επέμβαση για να κρατήσει το 1-0. Η Liverpool είχε δοκάρι με το Lovren και άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τις προσπάθειες των Coutinho, Firmino να αποκρούει εντυπωσιακά ο Grant. Η ισοφάριση ήρθε με τον Coutinho στο 70′ να τελειώνει ωραία μέσα από την περιοχή μια φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική πάσα του Sturridge. Αμέσως μετά στο 72′ ο Wijnaldum έβγαλε ψηλοκρεμαστή μπαλιά για τον Firmino στην πλάτη της άμυνας και εκείνος με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση κρέμασε τον Grant και έκανε το 1-2. Και εκεί ο Mignolet έδωσε ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του Klopp καθώς σε παράλληλη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι έβγαλε με το πόδι εξ’επαφής το πλασέ του Berahino. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και πήραν ένα σπουδαίο διπλό σε ένα παιχνιδι που εμφάνισαν δύο πρόσωπα.

Να σημειώσουμε, πως ο Coutinho έγραψε ιστορία με το γκολ του καθώς με 30 γκολ στο πρωτάθλημα είναι πλέον ο πρβτος βραζιλιάνος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Επόμενη αναμέτρηση την Κυριακή του Πάσχα στο Howthorns απέναντι στη West Brom. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com