Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Διαβάστε τι είπε ο Γερμανός τεχνικός :

Όσον αφορά στο Sadio Mane : « Είμαστε σίγουροι πως θα χρειαστεί χειρουργείο αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει σίγουρα. Είναι σχεδόν απίθανο να ξαναπαίξει φέτος και θα έχει ένα μεγάλο διάλειμμα μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό περίμενα και ευτυχώς δεν συνέβησαν περισσότερα. Θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι τα καλά νέα.»

Όσον αφορά στον Adam Lallana : « Είναι πολύ καλύτερα αλλά δεν αποτελεί ακόμη επιλογή. Θα χρειαστούν ακόμη κάποιες μέρες ώστε να είναι έτοιμος να ξαναπατήσει τερέν.»

Όσον αφορά στον Jordan Henderson : « Ο Henderson είναι καλύτερα αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα προπονηθεί ξανά. Ο Sturridge προπονήθηκε κανονικά και δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά ζητήματα.»

Όσον αφορά στην κατάσταση του Coutinho : « Είναι ακόμη άρρωστος. Δεν προπονήθηκε χθες ούτε σήμερα. Νιώθει καλύτερα και θα του δώσουμε όλο το χρόνο που χρειάζεται. Είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί.»

Όσον αφορά στο πλάνο του : «Δε νομίζω πως 60-65 πόντοι θα είναι αρκετοί για να βγούμε στο Champions League. Πρέπει να μαζέψουμε ακόμη κάποιους. Δεν έχουμε να παίξουμε με τους μεγάλους μας αντιπάλους οπότε δεν έχουμε επιρροή σε αυτούς και πρέπει να κερδίσουμε τους δικούς μας πόντους.»

Όσον αφορά στα αμυντικά προβλήματα : « Μπορείς να εκπαιδεύσεις εμπειρία; Αμφιβάλλω. Άλλοι ήταν για προπόνηση χθες και άλλοι για αποθεραπεία. Η Bournemouth αμύνθηκε με βάθος και κρατήσαμε τη μπάλα. Αφήστε τη μπάλα να κάνει τη δουλειά. Αν θέλουν, ας ανοίξουν μία πύλη  αλλά μετά παίξαμε με ψηλές μπαλιές. Δεν έχει νόημα σαν κατάσταση. Με όλα τα ζητήματα που είχαμε στο τερέν. Ο Roberto Firmino έχει παίξει υπερβολικά πολλά παιχνίδια και με τη Βραζιλία και όλα αυτά. Οπότε ας κρατήσουμε τη μπάλα και ας πασάρουμε.. Όλη η ομάδα θέλει περισσότερη εμπειρία. Αν δημιουργήσουμε μία κατάσταση σαν και αυτή τότε ίσως να μην σκοράρουν (σ.σ οι αντίπαλοι)»

Όσον αφορά στους παίκτες που του λείπουν : « Αν αφαιρούσατε τους παίκτες που μας λείπουν από άλλες ομάδες αμφιβάλλω αν θα έκαναν τα καλύτερα τους παιχνίδια.»

Όσον αφορά στην πρόοδο : « Πρέπει να το κρίνεις αυτό. Είχαμε στη διάθεση μας έως τώρα φανταστικούς παίκτες. Για την πρόοδο μπορούμε να μιλήσουμε την επόμενη σεζόν. Αλλά αν δεν είδατε πρόοδο είναι δικό μας λάθος διότι έπρεπε να είναι εμφανής. Έχουμε σκοράρει τα περισσότερα γκολ αλλά έχουμε δεχτεί και πολλά. Δε νομίζω πως θα έπρεπε να συζητούσαμε αν έχουμε πρόοδο. Έχουμε ήδη 60 πόντους και δεν τους αποκτάς έτσι».

Όσον αφορά στο στόχο του Champions League : « Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί και θέλουμε να περάσουμε εκεί. Αν δεν φτάσουμε στο στόχος μάλλον δεν δούλεψε και θα πρέπει να σκεφτούμε τους λόγους.»

Όσον αφορά στη Stoke : «Τώρα σκεφτόμαστε μόνο την ενδεκάδα για τη Stoke ώστε να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται.»

Όσον αφορά στους τραυματισμούς :  «Ναι οι τραυματισμοί ισορροπούν κάπως την κατάσταση μας. Αλλά όσο έχουμε 11 παίκτες παίζουμε. Πρέπει όμως να σκέφτεσαι για το ποιους παίκτες έχεις να διαλέξεις και όχι ποιους δεν έχεις. Οι τραυματισμοί δεν κάνουν ευκολότερη τη ζωή. Αλλά όλα περιστρέφονται γύρω από το ποιοι ΜΠΟΡΟΥΝ να παίξουν.»

Όσον αφορά στη Stoke : « Διαφορετικά αποτελέσματα αλλά παραμένει το ίδιο καλή ομάδα. Πάντα δύσκολος αντίπαλος. Κάναμε ανάλυση, δεν ξέρουμε την ενδεκάδα τους αλλά το στυλ παιχνιδιού είναι πάντα το ίδιο. Τα περισσότερα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν νομίζω η Stoke να βρίσκεται σε κατάσταση πίεσης. Είναι από τις λίγες ομάδες που δεν κυνηγούν ξεκάθαρα κάτι. Είναι πιο άνετοι.»

Όσον αφορά στην αντικατάσταση των τραυματιών : « Θα αγαπούσα να αντικαθιστώ έναν παίκτη με έναν ίδιας ποιότητα. Ίσως τον αδερφό του ή το δίδυμο αδερφό του. Το να έχεις υπερβολική ποιότητα δεν κάνει πάντα καλό. Και τώρα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Γιατί να το σκέφτομαι;  Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και θα τους αντικαταστήσουμε με λιγότερο έμπειρους. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com