Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νο Mane, no party?

Νο Mane, no party?

Όλοι γνωρίζουν τη σπουδαιότητα του Sadio Mane στην πορεία της φετινής Liverpool. Και αυτός είναι ο λόγος που όλοι περιμένουν εναγωνίως τη διάγνωση του τραυματισμού του Σενεγαλέζου εξτρέμ. Το liverpool.gr έψαξε και σας παρουσιάζει κάποια στατιστικά ως τεκμήρια της σημασίας του Mane στα σχέδια του προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp.

Ενδεικτικά με το Mane στη βασική ενδεκάδα η Liverpool έχει παίξει 29 παιχνίδια και έχει κερδίσει τα 19 από αυτά. Στον αντίποδα, στα 11 παιχνίδια χωρίς εκείνον στη βασική ενδεκάδα, οι «Κόκκινοι» κέρδισαν μόλις 3 παιχνίδια και μάλιστα αυτά τα παιχνίδια ήταν απέναντι σε 2 ομάδες μικρότερης κατηγορίας (Leeds, Plymouth) και κανένα για το πρωτάθλημα!

Επίσης ο Mane είναι ο πρώτος σκόρερ της Liverpool στο πρωτάθλημα με 13 γκολ και ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνει η ομάδα του παίκτη πέφτει στο 1 γκολ όταν δεν παίζει από το 2.3 όταν είναι βασικός. Ανάλογα πέφτει και ο μέσος όρος πόντων με και χωρίς τον Mane με το πρώτο νούμερο να είναι 2.1 και το δεύτερο το μηδαμινό 0.3!

Ευχόμαστε όλοι, λοιπόν, να ξανδούμε φέτος και άμεσα τον Σενεγαλέζο στο γήπεδο!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com