Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για μεγάλο ρόλο δηλώνει ο Origi

Έτοιμος για μεγάλο ρόλο δηλώνει ο Origi

Την ετοιμότητα του για να πάρει μεγάλο ρόλο και ευθύνες εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν, τονίζει ο επιθετικός των «Reds», Divock Origi. Ο Βέλγος στράικερ, παρά την ράθυμη αρχή του στη σεζόν, ανεβαίνει αγώνα με τον αγώνα, και δηλώνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

«Είμαι έτοιμος. Πάντα λέω ότι μπορώ να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για τη Liverpool και το πιστεύω πραγματικά,»  ήταν οι δηλώσεις του Origi . «Δεν είμαι απλά ένα όπλο για το μέλλον. Είμαι μία λύση για τώρα. Θέλω να κάνω τα πάντα για να μπω στην ομάδα. Ο προπονητής έχει πολλές λύσεις και αυτό είναι καλό για τον σύλλογο. Φυσικά και η ομάδα είναι πιο σημαντική απ’όλα και πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά τη σεζόν. Εγώ από το μέρος μου ελπίζω να παίξω ένα σημαντικό μέρος στο να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Είμαι πολύ φιλόδοξος και πιστεύω στις δυνατότητές μου.»

«Πρέπει να βάλεις τα πάντα στο χορτάρι«συνέχισε ο Βέλγος. «Πάντα σέβομαι τις αποφάσεις του κόουτς και το πιο σημαντικό είναι να παραμείνεις ήρεμος πνευματικά και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Ο Firmino έχει τον τρόπο παιχνιδιού του, εγώ τον δικό μου. Το καλό με το ότι υπάρχω εγώ, ο Firmino και ο Daniel είναι οι διαφορετικές λύσεις που υπάρχουν. Είναι καλό να έχεις πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Εγώ θέλω να γίνω ο αρχηγός της ομάδας κάποια στιγμή και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω κάποια στιγμή.»

Ο Origi μπήκε στο παιχνίδι με την Everton στη θέση του τραυματία Sadio Mane και δεν του πήρε ούτε πέντε λεπτά για να αφήσει και αυτός το στίγμα του.

«Είναι ένα ξεχωριστό γεγονός, το ντέρμπι. Θέλαμε να κερδίσουμε με κάθε κόστος. Και σαν παίκτης και φίλος της Liverpool, ήθελα πολύ τη νίκη. Ήμουν πολύ χαρούμενος, σαν σεντερ φορ πάντα θέλεις να σκοράρεις, αλλά δεν νομίζω ότι μου έφυγε κάποιο βάρος με αυτό το γκολ. Περισσότερο μάλλον με κινεί για να κάνω περισσότερα. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι να αποδείξω. Θέτω τον πήχη ψηλά από μόνος μου και θέλω να βοηθήσω πολύ αυτήν την ομάδα. Νιώθω έτοιμος. Νιώθω καλά. Και νιώθω πολύ υγιής. Είμαι καλύτερα ακόμα κι από πέρυσι,» κατέληξε ο εμφανώς «διψασμένος» Divock Origi.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com