Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ακόμα αισιοδοξεί για Brandt η Liverpool

Ακόμα αισιοδοξεί για Brandt η Liverpool

Ο αναλυτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου, Lee Price, αποκάλυψε πως ο Jurgen Klopp νιώθει αρκετά αισιόδοξος σχετικά με την κατάσταση της «κρούσης» των «Reds» στον ακραίο μέσο της Bayer Leverkusen, Julian Brandt. O Brandt, ένας παίκτης που είναι εδώ και καιρό στα «κόκκινα» ραντάρ, υπήρχε η φημολογία πως είναι ήδη παίκτης της Bayern Μονάχου, όμως η χθεσινή άρνηση των δημοσιευμάτων από τον πατέρα του, επανέφερε την αισιοδοξία στον Jurgen Klopp και το τιμ του.

Ο Price μάλιστα συνεχίζει, αναγνωρίζοντας ότι ο Brandt θα ήταν τέλεια κίνηση για την ομάδα του Jurgen Klopp, λέγοντας: «Ο Jurgen Klopp προτιμάει να μην επικεντρώνεται σε μεγάλες κινήσεις, αλλά σε νεότερα ταλέντα που αυτός θα αναπτύξει. Και το τελευταίο πρότζεκτ στο ραντάρ του είναι ο Julian Brandt. Ο Brandt αν και 20, έχει ήδη 100 εμφανίσεις στο υψηλότερο επίπεδο με την ομάδα του και είναι ένα βασικό γρανάζι της Leverkusen, που πέρασε στο Champions League την προηγούμενη σεζόν.»

«Αυτή τη χρονιά όμως έχουν πέσει και είναι η ευκαιρία για τον οργανωτή τους να ανεβεί επίπεδο.Θα ήταν έκπληξη αν οι γίγαντες της Bundesliga, Bayern Μονάχου, δεν στοχεύουν και αυτοί τον Brandt, ειδικά με τον Robben και τον Ribery να μεγαλώνουν, αλλά και τον Coman έτοιμο να επιστρέψει στη Juventus. Αλλά ο Klopp παραμένει αισιόδοξος ότι θα υπογράψει τον παίκτη, με την φήμη του στους νέους παίκτες να του δίνει πόντους.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com