Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Iago Aspas: «Με αποθάρρυνε η φόρμα του Suarez και έφυγα»

Iago Aspas: «Με αποθάρρυνε η φόρμα του Suarez και έφυγα»

Την αποκάλυψη ότι η τρομερή αγωνιστική κατάσταση του Luis Suarez, και η πληρότητα της Liverpool στις επιθετικές λύσεις ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από την ομάδα και να μη κυνηγήσει την τύχη του και δεύτερη χρονιά στην Αγγλία, έκανε ο Iago Aspas σε συνέντευξή του στο Sky Sports. O Ισπανός επιθετικός, που περνάει παραγωγική περίοδο στην Celta Vigo, περιορίστηκε μόλις σε 15 εμφανίσεις με τα κόκκινα, σκοράροντας 1 γκολ, πριν πάει ως δανεικός και τελειώσει τη σεζόν στην Sevilla.
 
«Παρά τα όσα σκέφτεται ο κόσμος, ήταν μία πολύ παραγωγική εμπειρία για μένα» είπε στο Sky Sports o Aspas. «Στην Αγγλία και τη Σεβίλλη ωρίμασα ως επαγγελματίας και άνθρωπος. Η σχέση μου με τον Rodgers ήταν φυσιολογική ως σχέση παίκτη-προπονητή. Δεν έπαιξα πολύ εκείνη τη σεζόν, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι πέτυχα τους Suarez και Sturridge στην καλύτερη κατάστασή τους. Θα μπορούσα να μείνω, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να παίξω πολύ με την κατάσταση του Luis Suarez.«
 
«Ήταν πάντα δύσκολο να αφήνεις το σπίτι σου» είπε για την γενικότερη εμπειρία εκτός Ισπανίας και εκτός της πόλης του Vigo, της ιδιαίτερης πατρίδας του. «Δεν αφήνεις μόνο την ομάδα που αγαπάς, αλλά και την οικογένεια, τους φίλους σου, όμως ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Πάντα ήθελα να έχω αυτή την ευκαιρία να παίξω σε άλλη χώρα, ειδικά στην Premier League. Το ότι το έκανα στη Liverpool, έναν πολύ ιστορικό σύλλογο ήταν κάτι εκπληκτικό,» κατέληξε ο Ισπανός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com