Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον Southampton και Napoli για Sakho

Ενδιαφέρον Southampton και Napoli για Sakho

Έντονο ενδιαφέρον από ομάδες συγκεντρώνει ο, δανεικός στην Crystal Palace, Mamadou Sakho, με την Southampton και τη Napoli να είναι οι τελευταίοι «μνηστήρες» για τον Γάλλο αμυντικό.

Ο Sakho είναι εξαιρετικός με την ομάδα του Λονδίνου, βοηθώντας τα μέγιστα στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Premier League με εμφανίσεις που μάλιστα του χάρισαν και την υποψηφιότητα για τον καλύτερο παίκτη του μήνα Μαρτίου. Επομένως είναι δύσκολο να παραμείνει στην Crystal Palace και τη νέα σεζόν, η οποία είναι προφανώς ένα βήμα προς την επαναφορά του στο τοπ επίπεδο.

Από κει και πέρα, και όσο δεν βλέπουμε διάθεση από τον Klopp να κρατήσει τη νέα σεζόν τον Γάλλο αμυντικό, η Liverpool θα είναι σίγουρα ανοικτή σε προτάσεις. Στο Merseyside περιμένουν αυτές να κυμανθούν τουλάχιστον στα 20 εκατομμύρια λίρες, με το ρεπορτάζ της Guardian να επισημαίνει ότι τόσο η Southampton όσο και η Napoli είναι έτοιμες να μπουν δυνατά στο κυνήγι της απόκτησης του έμπειρου αμυντικού.

Η περίπτωση της Southampton μάλιστα συνδέεται άμεσα και με άλλη μία περίπτωση παίκτη που επηρεάζει τη Liverpool, αυτή του Virgil Van Dijk. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Premier League, συμπεριλαμβανομένης και της Liverpool, και πολλοί περιμένουν ότι θα πωληθεί το καλοκαίρι, γεγονός που κάνει επιτακτική την αντικατάστασή του από τους «Saints».

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ιδανική αφορμή για να ανοίξουν οι κουβέντες σχετικά με μία ακόμα συναλλαγή μεταξύ Liverpool και Southampton, η οποία θα περιλαμβάνει και τους δύο παίκτες (συν κάποια μετρητά στους «Saints» από πλευράς Liverpool), σε μία συμφωνία που μπορεί να ωφελήσει τόσο τις δύο ομάδες, που θα αποκτούσαν τους μεταγραφικούς τους στόχους, όσο και τους παίκτες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com