Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Evans: «Μην κάνει ο Klopp τα λάθη του Rodgers»

Roy Evans: «Μην κάνει ο Klopp τα λάθη του Rodgers»

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της Liverpool, Roy Evans, παραίνεσε σε δηλώσεις του τον Jurgen Klopp να μην πέσει στην παγίδα που έπεσε ο προκάτοχός του, Brendan Rodgers, στο μεταγραφικό παζάρι του ερχόμενου καλοκαιριού. Ο Klopp έχει ήδη δώσει το έναυσμα για σημαντικές επενδύσεις την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και σύμφωνα με τον Evans πρέπει να επικεντρωθεί σε 3-4 μεγάλες μεταγραφές παρά στο να φέρει πολλούς περισσότερους νέους παίκτες με κίνδυνο να μην πετύχουν οι κινήσεις του.

«Νομίζω ότι έχουμε κάνει κάποια πρόοδο με τον Klopp» είπε ο Evans στο Anfield EXTRA podcast της ECHO. «Δεν είναι ποτέ αρκετά γρήγορη για τον κόσμο – ο κόσμος θέλει να γίνονται πράγματα σε μια νύχτα! Όμως από τη στιγμή που ήρθε ο Jurgen έγιναν πολλά πράγματα που μου αρέσουν. Mου αρέσει το πως λέει τα πράγματα, θέλει τον κόσμο να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και τους παίκτες να ευχαριστιούνται το να παίζουν ποδόσφαιρο. Είναι μία βιομηχανία, το ποδόσφαιρο, που το θέαμα είναι σημαντικό κομμάτι του και τα αποτελέσματα ακολουθούν. Πλησιάζει εκεί με την ομάδα αυτή ο Klopp. Eίχαμε κάποιες αποτυχημένες ευκαιρίες, αλλά πλησιάζουμε»

Ο Klopp έχει φέρει ήδη 17 παίκτες με τα αποτελέσματα να κυμαίνονται από μεγάλες επιτυχίες μέχρι και σε δαπανηρές αποτυχίες, κάτι που τονίζει ο Evans.

«Ελπίζω να μείνουμε στην τετράδα, κάτι αρκετά πιθανό, ενώ μετά ακολουθεί το καλοκαίρι. Ελπίζω να κάνει τρεις ή τέσσερις μεγάλες κινήσεις, αντί να το πάει όπως ο Brendan Rodgers και να κάνει επτά ή οκτώ, χωρίς όμως στο τέλος να πάρει την ίδια ποιότητα απ’ότι αν πήγαινε με την πρώτη επιλογή. Αυτό κάνουν οι τοπ ομάδες.»

Ο Evans κάτι ξέρει από αυτόν τον τρόπο σκέψης, καθώς το 1995, με αυτόν στον πάγκο, η Liverpool έσπασε το μεταγραφικό ρεκόρ δαπανώντας 8.5 εκατομμύρια για τον Stan Collymore από την Nottingham Forest.

«Δεν νομίζω ότι είναι απόλυτα σχετικό με το να δώσεις πολλά λεφτά, αλλά με το να πάρεις τον σωστό παίκτη για την ομάδα σου» πρόσθεσε ο Evans. «Επειδή ένας παίκτης είναι διαθέσιμος δεν πάει να πει ότι πρέπει να πας να δωσεις 15 εκατομμύρια απλά και μόνο για να κάνεις μία ακριβή κίνηση. Ο προπονητής θα τα κανονίσει αυτά. Ο Jurgen είναι ένας λαμπρός άνθρωπος, αλλά δεν πρέπει να φοβάται να δαπανήσει μιας και δεν είναι δικά του αλλά της ομάδας και υπάρχουν για να κάνουν την ομάδα καλύτερη και πιο δυνατή.»

«Ο Jurgen έχει μιλήσει με θαυμασμό για τους παίκτες που έχουν βγει από την ακαδημία, όπως ο Gerrard ή ο Carragher και γενικά είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει βγάλει πολλούς καλούς παίκτες. Όμως κάποια φορά πρέπει να βγεις έκει έξω και να τους αγοράσεις από αλλού. Εγώ αγόρασα τον Stan για 8.5 εκατομμύρια και φάνηκε ότι τα άξιζε από την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Μετά βέβαια, όχι και τόσο…»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com