Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμονή Lijnders παρά τους «μνηστήρες»

Παραμονή Lijnders παρά τους «μνηστήρες»

Ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής που λέγεται «Liverpool» είναι το αναδιοργανωμένο, από τον Jurgen Klopp, προπονητικό team. Οι άμεσοι συνεργάτες του Γερμανού είναι εξαιρετικοί στην δουλειά τους και αυτό αποδεικνύεται και από την αναγνώριση εκτός της ομάδας. Το τελευταίο παράδειγμα σε αυτό είναι ο Pepijn Lijnders, ο προπονητής ανάπτυξης της πρώτης ομάδας και ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του staff.

O 34χρονος Ολλανδός έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο Merseyside. Όντας ο ευαίσθητος συνδετικός κρίκος μεταξύ ακαδημίας και πρώτης ομάδας, αλλά χωρίς η δουλειά του να περιορίζεται αυστηρά στην αξιολόγηση και δουλειά των ταλέντων που βρίσκονται στο Kirkby, o Lijnerds έχει δημιουργήσει την φήμη ενός απίστευτα καλού επαγγελματία και ποδοσφαιρανθρώπου. Όπως είναι φυσιολογικό, η καλή δουλειά οδηγεί και σε νέες ευκαιρίες και για τον Lijnders αυτές άρχισαν να εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα.

Η Ολλανδική Go Ahead Eagles είναι μία απ’τις διάφορες ομάδες που λέγεται ότι έκαναν επίσημη κρούση στον Lijnders για να αναλάβει θέση πρώτου προπονητή, όμως ο Oλλανδός αποφάσισε να πει το «Nee» στους συμπατριώτες του και να δέσει το μέλλον του (για την ώρα τουλάχιστον) με τους «Reds».

«Δεν είναι η ώρα να σκέφτομαι για το επόμενο βήμα και για προσωπικά project» δήλωσε ο Lijnders. «Ξέρω και εκτιμώ το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά τόσο το timing όσο και το να παραμείνω πιστός στον Jurgen και τη Liverpool είναι σημαντικά για εμένα

Ο Lijnders έχει «χτίσει» τη φήμη του με πάνω από 10 χρόνια δουλειά σε Eindhoven, Porto και Liverpool, όμως γνωρίζει πως έχει λίγο δρόμο ακόμα στο παρασκήνιο μέχρι να είναι έτοιμος για πρώτος προπονητής.

«Όλη μου η προσοχή είναι στο να βοηθήσω τον Jurgen» είπε στο Voetbal International. «Το να συμμετάσχω σε αυτήν την έντονη διοργάνωση όπως η Premier League, να παλέψω για τίτλους και να δώσω χρώμα στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Προφανώς και το να γίνω προπονητής είναι ο τελικός στόχος και φιλοδοξία μου, όμως αυτή η σεζόν είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο. Είμαι πιστός και προφανώς είναι πολύ δύσκολο το να αφήσω τον Jurgen και αυτό το project στη Liverpool μετά από μόλις ένα χρόνο» κατέληξε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com