Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Coutinho: «Δυνατή η Everton, αλλά πάλι από πάνω εμείς»

Coutinho: «Δυνατή η Everton, αλλά πάλι από πάνω εμείς»

Δεν ανησυχεί ο βραζιλιάνος άσος της Liverpool, Philippe Coutinho για το ενδεχόμενο η Everton να καταφέρει να περάσει τη Liverpool μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως αναγνωρίζει τη φόρμα των «Ζαχαρωτών» και δίνει την σημασία που αναλογεί στο επερχόμενο ντέρμπι του Merseyside. H Liverpool απέχει μόλις έξι βαθμούς από την συμπολίτισσα Everton και το ντέρμπι της Πρωταπριλιάς αναμένεται να κρίνει πολλά για την μάχη της τετράδας, με την Everton,που έχει πάρει 23 βαθμούς στα τελευταία 10 παιχνίδια, να θέλει πολύ μία νίκη για να συνεχίσει το δυναμικό της μπάσιμο, εν όψει της τελικής ευθείας της Premier.

«Δεν το σκέφτομαι ούτε με ανησυχεί το ενδεχόμενο [του να τερματίσει η Everton πάνω από τη Liverpool]» δήλωσε ο Coutinho. «Αυτή τη στιγμή είμαστε από πάνω, αυτή είναι η πραγματικότητα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Θα είμαστε έτοιμοι, γιατί το ντέρμπι είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για όλους, φιλάθλους και παίκτες.»

«Ξέρουμε τι σημαίνει. Ο κόσμος του Liverpool ζει αυτό το παιχνίδι με τόση ένταση και τόσα συναισθήματα και αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο έντονο γιατί η Everton έχει βελτιωθεί δραματικά. Το ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, για τους φίλους μας, το ηθικό μας και για τους πάντες.»

Ο βραζιλιάνος δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την συνδρομή του Ronald Koeman στους «Μπλε», όμως στο τέλος όλα έχουν να κάνουν με τους ίδιους και εκεί επικεντρώνονται.

«Φυσικά και ξέρω για τον Koeman, ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης και τώρα δείχνει ότι είναι και ένας εξαιρετικός προπονητής. Αλλά δεν τον ακολουθώ ούτε με ενδιαφέρει τίποτε άλλο γι’αυτόν. Επικεντρώνομαι μόνο στον σύλλογό μου. Η Liverpool είναι η μόνη προτεραιότητα και το μόνο ενδιαφέρον μου. Δεν σκέφτομαι καν τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας – συμπεριλαμβανομένης και της Everton. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει στο Champions League και να τερματίσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία γίνεται» κατέληξε ο Coutinho

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com