Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Με 12 εκατομμύρια λίρες δικός της ο Gray

Με 12 εκατομμύρια λίρες δικός της ο Gray

Ο Demarai Gray είναι ένα από τα εξτρέμ του αγγλικού πρωταθλήματος για το οποίο ο Jurgen Klopp έχει ενδιαφερθεί αρκετά. Με τη Liverpool να έχει «μάτια» πάνω στον Άγγλο εξτρέμ της Leicester από την περίοδο που βρισκόταν στην Birmingham, τα νέα της ύπαρξης μία σχετικά χαμηλής ρήτρας αποδέσμευσής του μόνο ως εξαιρετικά θα πρέπει να ακουστούν σε όλους στο Melwood.

O Demarai Gray αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από τις «Αλεπούδες», σε μία περίοδο που οι «Reds» είχαν ως προτεραιότητα την χρησιμοποίηση του Jordon Ibe, ο οποίος τελικά δεν άρπαξε ποτέ την ευκαιρία και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για την Bournemouth. O Gray από την άλλη, υπέγραψε στην Leicester και στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης μόλις 12 εκατομμύρια λίρες, κάτι που για έναν αρκετά ελπιδοφόρο 20χρονο Άγγλο παίκτη, σε μία θέση που η Liverpool πονάει πολύ, όπως είναι τα εξτρέμ, είναι ένα σχετικό μικρό ποσό.

O Gray έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με τα 21 από αυτά όμως να είναι ως αλλαγή, έχοντας πετύχει ένα γκολ και σύμφωνα με την Mirror δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και ιδιαίτερα από την έλλειψη αγώνων ως βασικός. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Liverpool είχε επανέλθει για τον παίκτη και τον περασμένο μήνα, ενώ η ύπαρξη αυτής της ρήτρας μάλλον θα λειτουργήσει θετικά στο να κινηθεί η ομάδα (ή τουλάχιστον να το σκεφτεί πολύ «ζεστά») για την απόκτηση του παίκτη, μόλις ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com