Είσαι εδώ
Home > uncategorized > McAllister: «Το sold out δείχνει το μέγεθος των δύο συλλόγων»

McAllister: «Το sold out δείχνει το μέγεθος των δύο συλλόγων»

Με θαυμασμό για την απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου και των δύο ομάδων, Liverpool και Real Μαδρίτης, μίλησε ο Gary McAllister, πριν από το φιλικό που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Anfield, μεταξύ των παλαιμάχων των δύο ομάδων. Το παιχνίδι, που αποτελεί έναν άτυπο «επαναληπτικό» του αγώνα των δύο ομάδων στο Santiago Bernabeu, το 2015, συγκέντρωσε πάνω από 50 χιλιάδες κόσμου, ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε φτάσει τα 70 χιλιάρικα, προσελεύσεις που και στις δύο περιπτώσεις άγγιξαν το sold out. Και αυτό για τον McAllister δείχνει πόσο μεγάλοι είναι οι δύο σύλλογοι.

«70.000 στο Bernabeu και 53.000 στο Anfield, είναι πολύ όμορφο αυτό» είπε ο McAllister. «Νομίζω ότι αν οι δυο αυτές ομάδες έπαιζαν συνέχεια αντίπαλες θα είχε πολύ μεγάλο κόσμο, μιλάμε για δύο πολύ μεγάλους συλλόγους με τεράστια ιστορία και παράδοση. Δεν εντυπωσιάζομαι από το sold out

«Είναι ωραία να βλέπεις τα παλικάρια και είναι τέλειο το πόσο γρήγορα αρχίζεις να συνεργάζεσαι σωστά ξανά. Είναι σαν τον παλιό καλό καιρό και το ωραίο με αυτό είναι ότι το κάνεις για ακόμα καλύτερο σκοπό τώρα, μιας και συγκεντρώνεις πολλά χρήματα για τα παιδιά της περιοχής.»

Ο προπονητής της ομάδας των θρύλων της Liverpool, Ian Rush, έλειπε από το Liverpool μέχρι και την ημέρα του αγώνα, μιας και πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Ουαλία στο Δουβλίνο, με τον McAllister να αστειεύεται γι’αυτό.

«Που είναι ο προπονητής όταν τον χρειάζεσαι;; Όλοι είναι απελπισμένοι να παίξουν βασικοί. Τα παιχνίδια αυτά είναι πάντα φιλικά στην φύση τους, αλλά όταν έχεις τόσους τοπ παίκτες σε ένα γήπεδο, δεν παίρνει πολύ για να εμφανιστεί το ανταγωνιστικό πνεύμα. Υπάρχει η περηφάνια η οποία μπαίνει στη μέση. Κερδίσανε το πρώτο παιχνίδι και τώρα θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση,» είπε ο McAllister.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com