Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp – Gini – Sakho υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα!

Klopp – Gini – Sakho υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα!

Διπλή υποψηφιότητα (έστω κι αν ο ένας δεν αγωνίζεται με τα «κόκκινα») για παίκτες που ανήκουν στη Liverpool για το βραβείο του παίκτη του μήνα στην Premier League για τον μήνα Μάρτιο. Ο Georginio Wijnaldum και ο Mamadou Sakho είναι υποψήφιοι για το βραβείο του παίκτη του μήνα, μετά από τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο Momo Sakho φαίνεται πως έχει βρει ξανά την ηρεμία και τον αγωνιστικό χρόνο να δράσει με τη φανέλα των «Αετών», με τα τρία συνεχόμενα clean sheets της Crystal Palace να μαρτυρούν την μεγάλη συμβολή του έμπειρου αμυντικού στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας του Λονδίνου!

Από την άλλη, ο Wijnaldum δείχνει πως παιχνίδι με το παιχνίδι πατάει ακόμα καλύτερα και παρά τις μέτριες εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν, η αγωνιστική του άνοδος έχει βοηθήσει τη Liverpool να επανέλθει δυναμικά στην μάχη για την τετράδα.

Τέλος, ο Jurgen Klopp είναι υποψήφιος για το βραβείο του προπονητή του μήνα, καθώς το τραγικό δίμηνο Ιανουάριου – Φεβρουάριου, άφησε τη θέση του σε έναν αρκετά καλό Μάρτιο, με την Liverpool να ξαναβρίσκει την φόρμα της, εν όψει και της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Για το βραβείο του παίκτη του μήνα, υποψήφιοι είναι επίσης οι Artur Boruc και Josh King από την Bournemouth, o Nathan Redmond από την Southampton και ο Romelu Lukaku από την Everton. Κανείς παίκτης της Liverpool δεν έχει κερδίσει το βραβείο μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Από την άλλη, ο Klopp πάει για το δεύτερο βραβείο της σεζόν, μετά από αυτό του περασμένου Σεπτεμβρίου, με τους συνυποψηφίους του να είναι ο Antonio Conte της Chelsea, o Sam Allardyce της Crystal Palace, o Mauricio Pochettino της Tottenham,ο Edie Howe της Bournemouth και ο Craig Shakespeare της Leicester City.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com