Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τι συντέλεσε στην πρόοδο του Harry Wilson!

Τι συντέλεσε στην πρόοδο του Harry Wilson!

O νεαρός επιθετικός της Liverpool πιστεύει ότι η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp στο Melwood έχει ανεβάσει το επίπεδο του ως παίκτη, κάτι το οποίο φαίνεται να αναγνωρίζεται από πολλούς!Μάλιστα η εξέλιξη του αυτή του απέφερε και μια συμμετοχή με την Εθνική Ουαλίας εναντίον της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Wilson έκανε το ντεμπούτο του, εναντίον της Plymouth για το FA Cup τον Γενάρη, αλλά από τότε ξόδεψε αρκετό καιρό κάνοντας προπονήσεις περισσότερο στο Melwood και λιγότερο στην Ακαδημία στο Kirkby.

«Αρχίζω να τους γνωρίζω όλους λίγο καλύτερα, και οι προπονήσεις ήταν εξαιρετικές» είπε ο 20χρονος.
«Οι παίκτες της πρώτης ομάδας μου φέρθηκαν υπέροχα, οπότε έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι. Είναι μεγάλο βήμα βέβαια να περάσεις από την ομάδα Κάτω των 23 στην πρώτη, αλλά προφανώς όλοι στην Ακαδημία εκεί στοχεύουν, συνεπώς είτε γίνει το βήμα αυτό τώρα ή αργότερα θα πρέπει να προσαρμοστείς«. δήλωσε.

«Η καθημερινή προπόνηση στο Melwood με βοήθησε καθοριστικά. Πιστεύω ότι η ομάδα Κάτω των 23 προσπαθεί να παίξει με τον ίδιο τρόπο που παίζει και η πρώτη ομάδα οπότε διευκολύνεται αρκετά η μετάβαση αυτή.» συνέχισε.

«Από μικρή ηλικία έμαθα τι σημαίνει Liverpool Football Club, και όλοι στην οικογένεια μου ήταν πάντα και είναι οπαδοί των Κόκκινων, οπότε το να παίζω εγώ για την ομάδα αυτή έχει απίστευτη σημασία για ένα. Ελπίζω δε να μείνω εδώ για χρόνια.»

Ο Wilson ήρθε στην ομάδα στην ηλικία των 9 χρονών, ενώ θόρυβος γύρω από το όνομα του δημιουργήθηκε όταν τον Οκτώβριο του 2013 ,έπαιξε με την Εθνική Ουαλίας εναντίον του Βελγίου στην ηλικία των 16 χρονών, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του πιο νέου παίκτη στην Εθνική της χώρας του. Αργότερα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά επανήλθε, ενώ τη φετινή σαιζόν παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού για την ομάδα Κάτω των 23 της Liverpool είδε την απόδοση του να εκτοξεύεται.

Σημείωσε ως τώρα 25 τέρματα και ανάγκασε τον Klopp να τον προσέξει «Ήμουν πολύ νέος όταν έπαιξα για την Εθνική Ουαλίας» είπε.»Είχα κάποιους τραυματισμούς που εμπόδισαν την πρόοδο μου, αλλά από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου για την ομάδα πιστεύω ότι κινούμαι προς τη σωστή κατεύθυνση.»

«Απόλαυσα το γεγονός ότι φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και πιστεύω ότι με βοήθησε πολύ και ως παίκτη και ως χαρακτήρα.Πάντα προσπαθείς να παίζεις με τον δικό σου τρόπο, αλλά προσπαθείς να βοηθήσεις και την ομάδα λίγο περισσότερο. Θέλω να πιστεύω ότι ηγούμαι δια του παραδείγματος! Μου αρέσει να παίζω στην επίθεση σε οποιαδήποτε θέση και να επηρεάζω το παιχνίδι κάνοντας ανοίγματα προς το κέντρο της επίθεσης, συνεπώς δεν έχω θέμα αν παίξω και στα άκρα.»

Ο Wilson πιστεύει ότι η έξτρα δουλειά που έκανε με τη βοήθεια του Alex Inglethorpe στην Ακαδημία έδωσε αποτελέσματα τελικά. «Δούλεψα σε κάποιους τομείς στους οποίους δεν ήμουν δυνατός, όπως στο τελείωμα της φάσης με το δεξί μου πόδι και ο Alex με βοήθησε πολύ σε αυτό. Αμυντικά επίσης πιστεύω ότι βελτιώθηκα πολύ καθώς και στο να παίρνω κατάλληλες θέσεις για να βοηθήσω στην άμυνα ή στην επίθεση.»

«Ένας αγώνας με την πρώτη ομάδα θα είναι πραγματικά υπέροχο να συμβεί, αλλά προφανώς θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι συνέχεια. Ελπίζω ότι αυτή η ευκαιρία δεν θα αργήσει να έλθει.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com