Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wenger: «Είχαμε συμφωνήσει με Suarez!»

Wenger: «Είχαμε συμφωνήσει με Suarez!»

Σαν σήμερα: 18/3/2012 Ο Suarez οδηγός στο δρόμο για το Wembley

Όλοι θυμόμαστε την πολύκροτη υπόθεση του καλοκαιριού του 2013, όταν η Arsenal είχε κινηθεί για την απόκτηση του Luis Suarez. Μάλιστα, η Arsenal είχε κάνει μία κίνηση που σχολιάστηκε αρκετά, όταν προσέφερε 40.000.000 + 1 λίρες για να ενεργοποιήσει μία ρήτρα μεταγραφής που τελικά δεν υπήρχε! 4 χρόνια μετά, ο Arsene Wenger ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο της κίνησης αλλά και την συμφωνία που ισχυρίζεται ότι είχαν με τον Ουρουγουανό!

«Ο Suarez ήταν πολύ κοντά στο να έρθει στην Arsenal» είπε στο beIn Sports ο Wenger. «Είχαμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Μπορεί να είχαμε πληροφορηθεί εσφαλμένα τελικά ότι ο παίκτης είχε ρήτρα, αλλά είχαμε συμφωνήσει με τον παίκτη, μπορείτε να τον ρωτήσετε

«Είμαι πεπεισμένος ότι ήθελε να έρθει σε εμάς και μετά τον πούλησαν. Ανανέωσαν το συμβόλαιο του με καλύτερες αποδοχές, τον κράτησαν ένα χρόνο και του υποσχέθηκαν ότι θα τον πουλήσουν σε ομάδα του εξωτερικού,» είπε για τον Luis Suarez o Αλσατός.

Ο Suarez κάθισε ένα χρόνο στην ομάδα, πραγματοποιώντας την καλύτερη του χρονιά με την ομάδα του Brendan Rodgers, φθάνοντας ένα βήμα από την κατάκτηση της Premier League, πριν φύγει για την Ισπανία και την Barcelona. Η Arsenal πάντως δεν έμεινε χωρίς μεταγραφική «βόμβα», καθώς απέκτησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Mesut Ozil από την Real Μαδρίτης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com