Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία ο Klopp

Δεν ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία ο Klopp

O Jurgen Klopp δήλωσε λυπημένος στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Manchester City. Συγκεκριμένα ο Γερμανός στάθηκε στις ευκαιρίες που είχαν οι REDS να πάρουν το παιχνίδι. Αναγνώρισε παρόλα αυτά και τις ευκαιρίες της ομάδας του Pep Guardiola, ενώ αστειεύτηκε όταν του είπαν πως ο Ισπανός δήλωσε πως νιώθει περήφανος με το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«To να παίρνεις πόντο στο Manchester για κάθε ομάδα στον κόσμο είναι απολύτως εντάξει. Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε αμυντικά την ποιότητά τους.  Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αν δούμε πως υποχρεώσαμε τον τερματοφύλακά τους σε σπουδαίες επεμβάσεις.

Είχαμε ένα διάστημα μεταξύ του 50′ και του 70′ που τους είχαμε. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι αλλά δεν το τελειώσαμε και τους αφήσαμε να ανακάμψουν. Αυτοί το έκαναν.

Άξιζαν το γκολ, αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Και οι δύο ομάδες πολύ καλές, και οι δύο θέλαμε την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τα στημένα μας επίσης ήταν πρόβλημα για την άμυνά τους. 

Είχαμε τρείς ή τέσσερις ευκαιρίες από την μικρή περιοχή. Είχαν και αυτοί τις στιγμές τους. Μπορεί να είναι εντάξει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι χαρούμενος. 

Δώστε μου μερικές ώρες και θα είμαι.»

Εκεί κάποιος δημοσιογράφος τον ενημέρωσε ότι ο Pep Guardiola δήλωσε περήφανος για το αποτέλεσμα και τότε ο Γερμανός απάντησε με χιούμορ

«Αυτός είναι Ισπανός, είναι πιο συναισθηματικοί αυτοί»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com