Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρεσιτάλ αστοχίας στο Manchester!

Ρεσιτάλ αστοχίας στο Manchester!

Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλό ρυθμό και πάρα πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες Manchester City και Liverpool έδωσαν σεμινάριο του πως να μην μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό και έμειναν αναπόφευκτα στο 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η City μπήκε πολύ πιο αποφασιστική και κεφάτη. Στήριξε πολύ τις επιθέσεις της στα αριστερά της Liverpool και ενδεικτικό είναι πως στα πρώτα 25′ το 39% των επιθέσεων της έγιναν από την πλευρά του Milner. Η City είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Silva να εκτελεί ελάχιστα άουτ έχοντας την εστία και τον Mignolet στο έλεος του από το ύψος του πέναλτι. Λίγο αργότερα ο Mane πρόλαβε στο σπριντ τον Stones και πριν πλασάρει η ελάχιστη επαφή με τα πόδια του Άγγλου αμυντικού τον έκανε να χάσει ισορροπία χωρίς να πλασάρει. Λίγο μετά ο Coutinho συνέκλινε μέσα στην περιοχή και σούταρε ψηλά. Η Liverpool ισορρόπησε μετά το 25′ και πήρε μέτρα και με τη μπάλα. Στο 39′ η City έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει με τον Sane να γυρίζει στη μικρή περιοχή και τον Sterling μετά την επαφή με τον Klavan να μη βρίσκει τη μπάλα ενώ ο Fernandinho που ακολουθούσε βρήκα άσχημα τη μπάλα και προ κενής εστίας αστόχησε. Αμέσως μετά το σουτ του Firmino μέσα από την περιοχή έβγαλε με το ένα χέρι και μετά το κόρνερ που δεν καθάρισε η άμυνα στρώθηκε η μπάλα στο Lallana που έκανε δυνατό σουτ που επίσης έβγαλε ο Caballero. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα με τον Can να είναι ο κορυφαίος παίκτης της Liverpool μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool πήρε πέναλτι στο 50′ με τον Clichy να πέφτει άτσαλα στο Firmino και τον Milner να παραμένει αλάνθαστος από την άσπρη βούλα και να κάνει το 0-1. Η Liverpool κυριαρχούσε και έτρεχε παρά πολύ καλά στους χώρους. Ο Firmino στο 61′ έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ για το 0-2 και ο Aguero στο 69′ στην πρώτη καλή ευκαιρία της City στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε σε 1-1. Ο De Bryune είχε δοκάρι λίγο αργότερα και αμέσως μετά ο Lallana έχασε απίστευτη ευκαιρία ανενόχλητος μπροστά στο τέρμα καθώς βρήκε με πολύ άσχημο τρόπο τη μπάλα και την έστειλε άουτ. Τα λεπτού περνούσαν και οι δυο ομάδες μετά το 80′ είχαν ακόμη μια καλή στιγμη έκαστος με τη Liverpool σε κόντρα τρεις εναντίον δύο να βλέπει τον Firmino να μην γυρίζει στο πέναλτι αλλά να εκτελεί από πλάγια άουτ και τον Aguero στο 91′ να εκτελεί με όλο το τέρμα στο «πιάτο» να σουτάρει ψηλά από το δεύτερο δοκάρι. Το 1-1 παρέμεινε σε ένα παιχνίδι που παρά την υπέροχη της ομάδας του Klopp στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε καταλήξει υπέρ οποιασδήποτε από τις δύο ομάδες. Συγκλονιστική η εμφάνιση του Εmre Can αλλά και του Clyne μετά από πολύ καιρό ενώ ο Coutinho έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο μέχρι να αντικατασταθεί. Επόμενη αναμέτρηση το Mersyside derby την πρώτη Απριλίου! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com