Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τέλος καλό αλλά και τέλος… η σεζόν για Mario Gotze!

Τέλος καλό αλλά και τέλος… η σεζόν για Mario Gotze!

Σε ένα νέο που μπορεί να μην αφορά άμεσα τη Liverpool (τουλάχιστον μέχρι να δούμε ξανά έμπρακτο ενδιαφέρον από τους «Reds», δεδομένου του προβλήματος του παίκτη ), αλλά είναι αρκετά σημαντικό για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η Borussia Dortmund έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για την πορεία της υγεία του Mario Gotze, με τα νέα να είναι καλά! Ο παίκτης απ’ ο,τι φαίνεται έχει αυξημένες πιθανότητες να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, η οποία κινδύνευε να κοπεί ξαφνικά στα 24 του, όμως θα χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν.
 
Ο Γερμανός, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 και χρυσός σκόρερ του τελικού , εμφάνισε μεταβολική διαταραχή τον Φεβρουάριο,κάτι που τον έθεσε εκτός αγωνιστικών χώρων για αόριστο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα, το οποίο δεν μπορούσε να αναγνωριστεί άμεσα από τους ιατρούς των Βεστφαλών, σήμαινε ότι ο παίκτης θα έπρεπε να κόψει άμεσα τις προπονήσεις. Έχει ήδη ξεκινήσει την θεραπεία του, στην οποία όπως δηλώνει ο ίδιος αντιδράει θετικά, ενώ, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Dortmund, αν συνεχίσει να ανταποκρίνεται θετικά και στην υπόλοιπη διάρκεια της θεραπείας, θα είναι διαθέσιμος για προπονήσεις από την αρχή του καλοκαιριού.
 
Ο Gotze, που είπε «όχι» στη Liverpool το περασμένο καλοκαίρι για να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, αγωνίστηκε μόλις σε 15 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα οι «Reds», όσο αυτό το πρόβλημα παραμένει, θα κοιτάνε πια με μειωμένο ενδιαφέρον την υπόθεση του παίκτη, που προφανώς κύριο μέλημα του είναι το πότε θα μπορέσει να ξαναγωνιστεί γενικά και όχι με ποια ομάδα θα γίνει αυτό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com