Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Can o Klopp

Αποθέωσε Can o Klopp

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Jurgen Klopp για τον Emre Can αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Burnley. Ο Γερμανός μέσος, χάρισε το τρίποντο στην Liverpool με ένα έξοχο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και εκτός από το ότι πρόσφερε ένα σημαντικότατο τρίποντο, αλλά τόνωσε και την ψυχολογία του όσον αφορά την δύσκολη συνέχεια.

Μετά από αυτά ο προπονητής της ομάδας, μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι και μίλησε πολύ θετικά για τον παίκτη του, συγκεκριμένα:

«Είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά έως τώρα. Τον ταλαιπωρεί πολύ η γάμπα του. Δεν μπορούσε να τρέξει και δεν μπορούσε να είναι γρήγορος εξ αιτίας αυτού. Θα μπορούσαμε να του πουμε πάρε λίγες βδομάδες άδεια να γίνεις καλά; Φυσικά όχι, καθίσαμε και ψάξαμε το πρόβλημα, το βρήκαμε και τώρα είναι καλά.

Στο πρώτο ημίχρονο ίσως θα έπρεπε να έχει παρέμβει στο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν και καλύτερος. Ο Emre είναι ένα παιδί με πολύ φιλότιμο. Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτός το έκανε, το να μην πέσεις για ένα τακλινγκ συμβαίνει, δεν σε κάνει όμως χειρότερο παίκτη.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για αυτόν και εμάς αυτό που έβαλε, του άξιζε!

Είπε ο Klopp ο οποίος όμως δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου για το ζήτημα του συμβολαίου του συμπατριώτη του που αυτή τη στιγμή είναι από τα μείζοντα ζητήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού των REDS

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com