Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini: «Δεν έχει σημασία το πως»

Gini: «Δεν έχει σημασία το πως»

Στο ότι η Liverpool κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμόυς από τον χθεσινό (σσ 12/03) αγώνα με την Burnley στάθηκε ο Gini Wijnaldum στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο Ολλανδός παρόλου που δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση, χρηήστικε σκόρερ για ακόμα ένα παιχνίδι, δίνοντας πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του Jurgen Klopp.

«Πλέον το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία το πως. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα και αυτό είναι που μετράει.

Σε άλλα ματς με τέτοιες εμφανίσεις χάσαμε, αλλά σήμερα (σσ. χθες) ήμασταν καλύτεροι και λίγο πιο τυχεροί και κερδίσαμε χάρη στο μαχητικό μας πνεύμα.

Οι αντίπαλοί μας σκόραραν με το που άρχισε το παιχνίδι και αυτό μας έβαλε πολλά προβλήματα, αλλά εμείς αντιδράσαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας ολοένα και περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε(!).

Αυτά ήταν τα λόγια του Ολλανδού που έχει σκοράρει σε 2 ματς στην σειρά και τώρα έχει να αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία είχε πετύχει το πιο σημαντικό του ίσως γκολ με την φανέλα της Liverpool. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποιες έννοιες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com