Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αρνήθηκε την υποτροφία στις ΗΠΑ για τη Liverpool!

Αρνήθηκε την υποτροφία στις ΗΠΑ για τη Liverpool!

«Όχι» σε μία πλήρη αθλητική υποτροφία από το πανεπιστήμιο της North Carolina, για χάρη της Liverpool και μία προσπάθεια για καριέρα με τη φανέλα με το Liverbird στο στήθος, είπε ο Nathaniel Phillips! O Άγγλος αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Liverpool την ημέρα που ήταν να πετάξει για τις ΗΠΑ, ώστε να σπουδάσει οικονομικά και να κυνηγήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα μέσα από το Αμερικάνικο σύστημα, αφήνοντας έτσι το ένα του όνειρο για ένα άλλο.

Ο Phillips βρισκόταν στις ακαδημίες της Bolton, με την οποία όμως είχε καταλάβει πως δεν είχε μέλλον. Έτσι αποφάσισε να κοιτάξει την εναλλακτική επιλογή της φοίτησης στις ΗΠΑ.  Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφάλιζε την ακαδημαϊκή του μόρφωση, χωρίς να θυσιάζει την προοπτική της καριέρας στο ποδόσφαιρο, μέσω του NCAA και εν συνεχεία του MLS.

Ο ποδοσφαιριστής προετοιμαζόταν για το ταξίδι κάνοντας προπονήσεις με την Huddersfield, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και άνθρωπος της Liverpool του ανακοίνωσε ότι η ομάδα ενδιαφερόταν να τους ακολουθήσει σε ταξίδι προετοιμασίας στην Γερμανία.

«Προφανώς και κυνήγησα την ευκαιρία. Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να μείνω στην Αγγλία. Όλα εξελίχθηκαν τόσο σουρεαλιστικά αλλά δεν μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα,» είπε ο Phillips. «Στο πανεπιστήμιο που θα πήγαινα, ξέρω ότι είχα σημαντικές πιθανότητες για το MLS, καθώς κάνουν draft στη λίγκα τουλάχιστον έναν παίκτη του πανεπιστημίου κάθε χρόνο. Ήμουν χαρούμενος με αυτήν την προοπτική γιατί ήταν η πιο ασφαλής επιλογή, καθώς στο τέλος θα είχα και ένα πτυχίο.»

«Αλλά δεν μπορούσα να σκέφτομαι μετά για μια ζωή το τι θα γινόταν αν έλεγα ναι στη Liverpool» πρόσθεσε. «Ενώ αν δεν δουλέψουν τα πράγματα με τη Liverpool, δεν νομίζω ότι θα λέω το ίδιο και για τις ΗΠΑ, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό.»

«Με τον Sakho και τον Illori να βρίσκονται στην U23 για μεγάλο διάστημα της σεζόν, σίγουρα η αρχή μου στον σύλλογο ήταν περίεργη. Όμως με βοήθησαν να εγκληματιστώ και από τα χριστούγεννα και έπειτα έχω παραπάνω ευκαιρίες να αγωνιστώ με την ομάδα και νομίζω ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά. Ελπίζω να συνεχίσω να παίρνω τις ευκαιρίες μου και να κάνω τα πράγματα που κάνω στο γήπεδο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com