Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > To… banter του Xabi στον Ancelotti για την Πόλη! (vid)

To… banter του Xabi στον Ancelotti για την Πόλη! (vid)

Την ευκαιρία να θυμηθεί τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του, αλλά και να πειράξει τον προπονητή του στη Bayern, Carlo Ancelotti, στην συνέντευξη τύπου σχετικά με την ανακοίνωσή του να αποσυρθεί από τα γήπεδα, ο Xabi Alonso. O Ισπανός μέσος έδωσε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει και οριστικά την πρόθεση του να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν και φυσικά η Liverpool και ο τελικός της Κωνσταντινούπολης με τη Milan δεν θα έλειπε!

«Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να παίξω σε έναν φανταστικό τελικό» είπε ο Alonso και αμέσως γύρισε να κοιτάξει χαμογελαστός τον Ancelotti που καθόταν δίπλα του. «Αλλά και να κερδίσω εκείνο το Champions League, σε έναν τελικό που σχεδόν όλοι θυμούνται» πρόσθεσε, ενώ άπαντες στην αίθουσα ξέσπασαν σε γέλια.

«Τουλάχιστον είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε μαζί, σε άλλον σύλλογο και μακάρι να το προσπαθήσουμε και φέτος. Προφανώς και θέλω να ευχαριστήσω τον Carlo, που ήμασταν μαζί σε διαφορετικές ομάδες, αλλά πάντα είχαμε μία καλή σύνδεση. Τον σέβομαι, έχω μάθει πολλά από αυτόν και θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτόν.»

Φυσικά και δεν είπε μόνο αυτά για τη Liverpool: «Tα χρόνια μου στην Αγγλία ήταν εκπληκτικά. Ήμουν 22 και ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε ένα μέρος εκτός της πόλης μου. Μέχρι τότε ζούσα με τους γονείς μου και ήξερα τα πάντα στη γειτονιά μου. Τότε έγινα ενήλικος ουσιαστικά και άρχισα να στοχεύω σε μεγάλα πράγματα. Επίσης στην πρώτη μου χρονιά στη Liverpool έμαθα σε πόσο μεγάλο σύλλογο βρίσκομαι, με την ιστορία και την παράδοση της. Από την πρώτη μέρα συνειδητοποιείς πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Liverpool,» κατέληξε ο Xabi.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com