Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mark Lawrenson: «Άξιζε ένα νέο συμβόλαιο»

Mark Lawrenson: «Άξιζε ένα νέο συμβόλαιο»

Ο Mark Lawrenson, βετεράνος των Reds και νυν σχολιαστής στο BBC, πιστεύει ότι η Liverpool έχει δει την καλύτερη πλευρά του Lallana αυτή την περίοδο, οπότε η κίνηση ανανέωσης του συμβολαίου του ήταν επιβεβλημένη!

Θυμίζουμε ότι ο Adam Lallana υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, την Τετάρτη το απόγευμα, παρατείνοντας την παραμονή του στους Κόκκινους μέχρι το 2020. Υπάρχει επίσης ο όρος της επιπλέον ανανέωσης 12 μηνών.

Προφανώς με αυτή την κίνηση η Διοίκηση της ομάδας ήθελε να επιβραβεύσει τον παίκτη, που αποτελεί μία από τις βασικές και έμπιστες επιλογές του Jurgen Klopp.

Ο Lawrenson δηλώνει λοιπόν εντυπωσιασμένος από τη φετινή σαιζόν του Lallana, λέγοντας χαρακτηριστικά :«Είναι η πρώτη χρονιά που έχουμε δει την καλύτερη πλευρά του ως παίκτη. Έχει δείξει και στο παρελθόν το ταλέντο του με εκλάμψεις, μερικές φορές και σε μικρές περιόδους 5-6 αγώνων, αλλά γενικά αυτή τη χρονιά- αν εξαιρέσουμε τον Γενάρη ήταν πολύ, πολύ καλός. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ένας από τους 3 καλύτερους Άγγλους παίκτες στην Premier League.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com