Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαμός για τον Brandt!

Χαμός για τον Brandt!

Μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για την Liverpool στην προσπάθειά της να αποσπάσει την υπογραφή του Julian Brandt. Σύμφωνα με δύο σημερίνα δημοσιεύματα, τόσο η Real όσο και η Juventus έχουν μπεί για τα καλά στην διεκδίκηση του παίκτη.

Συγκεκριμένα η Daily Mail, αναφέρει πως οι «Μαδριλένοι» έχουν στο μάτι τον νεαρό και θέλουν να κάνουν κίνηση ώστε να κανουν τον παίκτη δικό τους. Ο Γερμανός εξτρεμ έχει συμβόλαιο που λήγει του χρόνου (30/6/2019) με τις «Ασπιρίνες»,  με τον τελευταίο χρόνο να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 10.7 εκ λίρες. Αυτό σημαίνει ότι από τις 30/06/2018 μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του, όποια ομάδα θέλει μπορεί να πληρώσει αυτά τα λεφτά στην Leverkusen και να τον κάνει δικό της.

Λίγες ώρες μετά το δημοσιεύμα της Daily Mail, ήρθε νέο, αυτή τη φορά το ιταλικό Calcio Mercato με πηγές απο την Γαλλία θέλει την Juventus να είναι έτοιμη να κερδίσει την μάχη από Real, Liverpool και Bayern και να είναι πολύ κοντά στο να πάρει αυτή τον Brandt. Χωρίς ωστόσο να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, περά του ότι χθές υπήρχαν σκάουτερς της ομάδας στον αγώνα με την Atletico.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι για τον νεαρό Γερμανό, που μετράει 87 συμμετοχές και 17 γκολ με την φανέλα της Leverkusen, θα είναι καυτό!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com